Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Usvojen budžet federacije BiH u iznosu 2.88 milijardi maraka.
To je malo za one konjine..
Вие двајца у чамец да не сте родени, што ме заболе за буџет ова е тема за телевизија,стримови и т.н. абе стварно некои паднати се од Марс овде
Dump and Dumper додадени во игнор листа зашто нема контрола

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: Kuz
Skinuo sve moguce skenere cime skenirati listu.Sa kojim skenerom konkretno ako moze citao nesto na you tube gledao za pojedine skenere ali nista specijalno nisam nasao.Mozda ne znam da podesim ako neko ima volje bar delimicno da objasni ili me uputi na pravu stranu bio bih vam zahvalan.Pomagao bih dalje naravno,valjda ste i vi bili na nekom startu.:)

Skinuo sve moguce skenere cime skenirati listu.Sa kojim skenerom konkretno ako moze citao nesto na you tube gledao za pojedine skenere ali nista specijalno nisam nasao.Mozda ne znam da podesim ako neko ima volje bar delimicno da objasni ili me uputi na pravu stranu bio bih vam zahvalan.Pomagao bih dalje naravno,valjda ste i vi bili na nekom startu.:)
Odmah odustani ako hoces ostati normalan covek ,ako neuradis to videces posle pola godina kakav ce budes.

Odmah odustani ako hoces ostati normalan covek ,ako neuradis to videces posle pola godina kakav ce budes.
Vec sam pomalo to testirao ali bih voleo kao neki hobi.Volim to jos od vremena kad smo jurili kljuceve za satelitske kanale otkljucavali..Sad evo ovo.Mada ja i listu kad imam otvorim pogledam i vidim sta ima i to je to gotovo.Ali mi je neka pobeda kad nesto tako nadjem otvorim i sl.Inace imam i IPTV sa 200 kanala i to nekad nesto pogledam i negledam vise od 10 kanala.Tako da ipak malo nesto da naucim.A to za normalan vec sam malo krenuo levo desno:pos:

Mozel mi neko dati link na pm prenos meca
Stipe Miočić vs Francis Ngannou

nedjelja ujutro 4:00, uživo na GOL.hr spektakl UFC 220 za pojas prvaka, i to u dvije najteže kategorije.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom