- Член од
- 16 јуни 2016
- Мислења
- 959
- Поени од реакции
- 1.729
frok playeropet SSIPTV ne radi,zna li neko dobar besplatan program da prebacim listu na smart?
https://www.youtube.com/watch?v=qT7Woq4R8ck
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
frok playeropet SSIPTV ne radi,zna li neko dobar besplatan program da prebacim listu na smart?
ali fork nema na lg webos
moze I na usb so widgetali fork nema na lg webos)
html viewer napravi je u pr.m3u pa up... kao file na ott ..pa pisi dal moze ... imam ja jednu exe netJedino jos ott player da znam na lg
ima samo pogledaj njihov sajt, promenis dnsali fork nema na lg webos)
Dali je neko isprobao Smart STB aplikaciju na LG vidim da je ima za skidanje na LG Smart World.Jedino jos ott player da znam na lg
Bravo i HVALA, radi ko sat druzehtml viewer napravi je u pr.m3u pa up... kao file na ott ..pa pisi dal moze ... imam ja jednu exe net))
Nisam druze, probao sam skinuti i instalirati ali meni tu nista nije jasno jbg...Dali je neko isprobao Smart STB aplikaciju na LG vidim da je ima za skidanje na LG Smart World.
Samo sam onako pitao jer slabo koristim aplikacije sa TV jebiga ni jedna nije sigurna sad onako slucajno pogledo gledam SSIPTV ne radi ,srecom pa nemam nikakvu listu ubaceno.Bravo i HVALA, radi ko sat druze[DOUBLEPOST=1515968331][/DOUBLEPOST]
Nisam druze, probao sam skinuti i instalirati ali meni tu nista nije jasno jbg...
Ma radi ss iptv trenutno kod mene . Izgleda da je problem uci u aplikaciju, tako je i sinoc bilo.... Verovatno ce resiti brzo to...Samo sam onako pitao jer slabo koristim aplikacije sa TV jebiga ni jedna nije sigurna sad onako slucajno pogledo gledam SSIPTV ne radi ,srecom pa nemam nikakvu listu ubaceno.
ja nemogu ni da udjem na njihovu stranicuMa radi ss iptv trenutno kod mene . Izgleda da je problem uci u aplikaciju, tako je i sinoc bilo.... Verovatno ce resiti brzo to...
A ja sam je vec koristio veceras i zato mogu. Problem se konektovati ...ja nemogu ni da udjem na njihovu stranicu
404 Not Found
hehehe kako da nije be ostavi gi te strucnici vidi slike i pusti kanale da vidis sve si je kako treba 1:1 sa to sto je Bulsatcom e probaj da vidis http://92.60.230.201:5050/udp/239.5.1.114:25114 Eurosport HD da ne mislis da u zdrava hrana i tamo druge glupostima e bolja kad ti stavi i
(FFmpeg) i ti sjebe kanal odmah .
proradila kod mene ssiptvA ja sam je vec koristio veceras i zato mogu. Problem se konektovati ...
Koj piratski modul otvara boom?Голем знак на прашање дали може да се отклучат каналите. Прво треба поквалитетен ресивер со dvb-t2 тјунер. Швеѓаните имаат дримбоксови со dvb-s2, dvb-t2 тјунери.
Бум тв користи виацес начин на кодирање, прашање е дали некој е заинтересиран да изработи софт емулатор преку кој ќе може да се гледа само со клуч. Има виацес пиратски модули, колку ќе бидат ефикасни појма немам. Со твојот ресивер ништо не може да се направи, ниту софт ниту пиратски модул.