Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ti kaza dreambox od bilo koja konfiguracija za sentry,promeni vo konfuguracijata ip I port.Treba da promenis vo Ajax, seting I vo Form sekcijata.Ne znam vaš jezik, google prevoditelj je toliko.
Samo sam htio da napravim vašu web stranicu.
Sentry mba config = http://195.181.160.165:8000/client_area
[Settings]
SiteURL=http:/195.181.160.165
[Ajax]
Variables=var1||Login Page||None||Costant||:8000
[Form]
Action=195.181.160.165
Username=login
Password=password
Na koga,ili na sta se odnosi ovaj komentar?Najgore je kad covjek pored neznanja jos misli da je i duhovit a i to mu neide od ruke...
E zbog takvih ni oni koji stvarno zele da nesto saznaju i pokusaju sebi nac , nemogu dobit pomoc , bas zbog takvih pametnjakovica koji neznaju ni google upotrijebit![]()
Post prije tvog predposljednjeg !Na koga,ili na sta se odnosi ovaj komentar?
Bez uvrede ali stvarno bi bilo bolje da ostavis PC ako si tako daleko doguro .[DOUBLEPOST=1514912272][/DOUBLEPOST]ako ima neko uputstvo kako se koristi google da mi posalje na pp ,bio bih jako zahvalan
Eh davno bilo !Sad bi svima dobrodosao Crow2.![]()
hahahahahaha pa salim se valjda ,jer nas koji nismo vjesti u iptv smatraju da ni google koristit neznamoBez uvrede ali stvarno bi bilo bolje da ostavis PC ako si tako daleko doguro !
Ne ja vjeruj nikog nesmatram losijim a boljih ima sigurno , bilo i bit ce !hahahahahaha pa salim se valjda ,jer nas koji nismo vjesti u iptv smatraju da ni google koristit neznamo
Evo ti upustvo da znas kako se radi uzimas primerno udp adresa na sk2 udp/235.255.1.31:5204 posle stavis u google i vidis sta ti izbacuje (slika1).Naravno da tako neradi zasto ovo je staro,ali to nije neki veliki problem zasto vidis da ovde i na neki drugi forumi ovi nolte trubi da radi na port 4936.E sad ti ostaje samo da nadzjes ip na koje radi i da proveris koj kanali radat ot ova stara lista u google.Odis u RIPE pa vidis koj je rang naako ima neko uputstvo kako se koristi google da mi posalje na pp ,bio bih jako zahvalan