Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки најдобар ви е forkplayer, има епг и икони од каналите. Може да се додаваат мак адреси од повеќе телевизори.
Кај мене оди на 2 телевизора, со тоа што листите се сопствени.
ar1.png

Дечки најдобар ви е forkplayer, има епг и икони од каналите. Може да се додаваат мак адреси од повеќе телевизори.
Кај мене оди на 2 телевизора, со тоа што листите се сопствени.
Прегледај го приврзокот 182709
Kod mene preko fleske nista ne valja,svaki put kada pokrenem ovaj fork player pokaze mi 20 nekakvih aplikacija iako sam ih prije toga sve izbrisao i samo ostavio iptv listu.
Uostalom najkomplikovaniji je za koristenje

Envoyé de mon A0001 en utilisant Tapatalk

воопшто не е комплициран,
можеш да имаш листи колку што сакаш
само на главното мени на плусот ,и ти се отвара твојата лична страница,кај што си си ги внесол преку компјутер твоите листи.

воопшто не е комплициран,
можеш да имаш листи колку што сакаш
само на главното мени на плусот ,и ти се отвара твојата лична страница,кај што си си ги внесол преку компјутер твоите листи.
Moguce da ga ja nijesam dobro podjesio,ja licno najvise koristim ssiptv iako sam u startu kupio smar iptv aplikaciju 5 eu,ali i ona mi ke nekako staromodna, ott player mi nesto gasi liste,sumljiv mi je.

Moguce da ga ja nijesam dobro podjesio,ja licno najvise koristim ssiptv iako sam u startu kupio smar iptv aplikaciju 5 eu,ali i ona mi ke nekako staromodna, ott player mi nesto gasi liste,sumljiv mi je.

vec kad ti ott player gasi liste morao si shvatiti da ti kradu liste..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom