Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ja cu ti sad nesto iskreno reci meni je tanjur drazi nego sve liste zajedno.Jer isto sto ces naci u prvoj listi naci ces i u desetoj.Dobra C linija nek se sakriju sve liste zajedno.Uvijek cu radije film ili utakmicu pogledat preko tanjura nego iptv.Nije da ih nemam listi i previse ali draze mi je preko dreamboxa C linije.
Valjda sto sam i ja odrastao u tim vodama ima to vec godina .
Svi mi stariji se sjecamo kljuceva,fausta,yumatu resivera pa preko WMAR pa do virtualnih windovsa itd....
Bez_naslova.jpg

Slika cista ko kristal nema stucanja,zajebancija u vecernjim satima
da razmisljas kome si ukrao listu dal ce ti se na nju nakacit 5-6 ljudi
pa kad ono akcija pred golom tebi zamrzne pa dok nades sljedecu u gomili lista prode i utakmica e tako ti je to drug.
Razumem ja sve to, al eto uvek me vuce nesto novo. Pa istražujem malo da vidim sta i kako. Sto se tice računara ja sam ti tamo bogu iza leđa. Nemam vise snage da se backam sa tanirom duga je to prica. Volim i ja da radim imao sam te linije za drembox. Iskreno vidim da puno njih trazu liste pa i ja da trazim nesto :)

Ja cu ti sad nesto iskreno reci meni je tanjur drazi nego sve liste zajedno.Jer isto sto ces naci u prvoj listi naci ces i u desetoj.Dobra C linija nek se sakriju sve liste zajedno.Uvijek cu radije film ili utakmicu pogledat preko tanjura nego iptv.Nije da ih nemam listi i previse ali draze mi je preko dreamboxa C linije.
Valjda sto sam i ja odrastao u tim vodama ima to vec godina .
Svi mi stariji se sjecamo kljuceva,fausta,yumatu resivera pa preko WMAR pa do virtualnih windovsa itd....
Bez_naslova.jpg

Slika cista ko kristal nema stucanja,zajebancija u vecernjim satima
da razmisljas kome si ukrao listu dal ce ti se na nju nakacit 5-6 ljudi
pa kad ono akcija pred golom tebi zamrzne pa dok nades sljedecu u gomili lista prode i utakmica e tako ti je to drug.[DOUBLEPOST=1512400094][/DOUBLEPOST]
Za te kanale si mogao i sam rijesit ako su samo ti u pitanju preko vingda besplatno da gledas i jos ponesto naucis netreba ti niko
Skines si strem listu preko urlhelpera i gledas di oces
Bez_naslova.jpg
CUJ TANJUR HEHE a na smartu mu seling dva brata fast tv ,hehe

Šta treba da uradim da imam te kanale?

Послато са X5max уз помоћ Тапатока

Dosta ljudi koje sam ranije dodavao na neke stalkere mi se javljaju sa molbom da ih ponovo dodam na neki portal.
Zato sam na brzinu smuckao neki stalker_portal.
Svi koji imaju neki od magova ili koriste stb emulatore mogu mi poslati svoju mac adresu i bice ubaceni na stalker_portal.
Da naglasim da portal nije moj, "pozajmljen je", stoji vec duze vreme prazan, pa je steta ne iskoristiti ga.
Pa dok traje-traje.

Dosta ljudi koje sam ranije dodavao na neke stalkere mi se javljaju sa molbom da ih ponovo dodam na neki portal.
Zato sam na brzinu smuckao neki stalker_portal.
Svi koji imaju neki od magova ili koriste stb emulatore mogu mi poslati svoju mac adresu i bice ubaceni na stalker_portal.
Da naglasim da portal nije moj, "pozajmljen je", stoji vec duze vreme prazan, pa je steta ne iskoristiti ga.
Pa dok traje-traje.
poslato

Hajde traktorista odlepršaj tamo, šta ćeš ovdje.
Jel si ti malo nervozan ako ti treba kakva lista samo reci tu smo da se druzimo.Ja sam ti djed mraz ovaj mjesec navrati a vreca je puna svega da ti kazem brojke zavrtilo bi ti se ;)
:angel:
PS:stavio mi blokadu ni liste mu nemogu poslat ajojjjj torpedo
Bez_naslova.jpg

Последно уредено:
Zdravo do site eve jas da ne baram lista na gotovo ako moze nekoj da mi pomogne kako da najdam combo lista so user i pasw pa jas sam da najdam nesto toa nesto ne mi e jasno ako ima nekoj da pomogne neka pise na poraka pozdrav do site kajganashi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom