Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Problem ju u tome sto nemam pc a laptop mi sere nesto :(
OK necu da ti gasim gledaj samo tvoja je, juce mi se nisi javio ali onda si trebao ovdje reci da si dobio listu server je stvarno super ja ju nisam do sad nikad gledao cak ni imao.Nemoguce do nje doci tako da uzivaj.
I nikako nemoj server da diras jer ce ti stati dobronamjerni savjet.
I ne slusaj ove strucnjake jer bi ti ponudili pomoc da znaju i umiju ovdje.Ima nas koji se malo bolje u problematiku razumijemo iako vozimo traktore jer vidis i sam da je izvadena za 2 min od kako si mi poslao server.

24tv
max conections 100000
4 x playlist

hts
11 x playlist
mixed world

exyu tv
letva ( idemo dalje ... )
5 x playlist

Последно уредено:
Последно уредено:
exyu tv
2 x playlist

1 x exyu

exyu
1 x playlist
[DOUBLEPOST=1511004596][/DOUBLEPOST]
sa 4u meni dosadilo

ma je , ajde mozes ti to , evo jos malo listi pa se igraj .... :kezec:
p.s. kad skines ove liste obavezno se ovdje javi da ti znam staviti jos desetak listi po jednu u svaki link da imas sta raditi do veceras ..... ha ha ha

exyu tv
letva
1 x playlist

Последно уредено:
OK necu da ti gasim gledaj samo tvoja je, juce mi se nisi javio ali onda si trebao ovdje reci da si dobio listu server je stvarno super ja ju nisam do sad nikad gledao cak ni imao.Nemoguce do nje doci tako da uzivaj.
I nikako nemoj server da diras jer ce ti stati dobronamjerni savjet.
I ne slusaj ove strucnjake jer bi ti ponudili pomoc da znaju i umiju ovdje.Ima nas koji se malo bolje u problematiku razumijemo iako vozimo traktore jer vidis i sam da je izvadena za 2 min od kako si mi poslao server.
Hvala ti brate tvoj sam duznik, javio sam se ja al tek ujutru kad sam svratio.. jer kad imam slobodnog vremena ja.svratim na kajgani..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom