Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
evo,kao bobanku,nikada nisam imao ništa protiv njega,ali svi očekuju nekakvu exyu listu....[DOUBLEPOST=1510695136][/DOUBLEPOST]nolte,većina zna tko si ti...meni ne smetaš,zato me ne prozivaj....[DOUBLEPOST=1510695350][/DOUBLEPOST]by the way,nolte,ja sam dao i previše za ovaj forum...i ne skrivam se...iza novih nickova,ja sam taj koji jesam,možete me samo mrziti,ili poštivati....

evo,kao bobanku,nikada nisam imao ništa protiv njega,ali svi očekuju nekakvu exyu listu....[DOUBLEPOST=1510695136][/DOUBLEPOST]nolte,većina zna tko si ti...meni ne smetaš,zato me ne prozivaj....
Abe ja povise po mkd kanalite sum ama ima i ex-yu, a tie sto cekaat ex-yu lista mozebi i ke docekaat.
1.jpg

evo,kao bobanku,nikada nisam imao ništa protiv njega,ali svi očekuju nekakvu exyu listu....[DOUBLEPOST=1510695136][/DOUBLEPOST]nolte,većina zna tko si ti...meni ne smetaš,zato me ne prozivaj....

Di sam ja tebe prozvao , osim ako nemas i ti nekoliko nickova ovdje na ovom forumu.
E moj zlocko vecina zna tko si i kakav si , meni ti ne smetas ali lagano odleprsaj od mene poput leptira poleti i nestani.

Код:
#EXTINF:-1,RTS1
http://195.181.160.164:8080/rts1/mpegts
#EXTINF:-1,RTS1
http://185.102.218.71:8080/rts1/mpegts

nolte,ok...dobar si,ja nemam duplih nickova,to se može provjeriti,nisma zloćko,bio sam dobronamjeran...e,sada postajem zloćko,jer vidi kakvi ste i VI....a ,ti mi nisi interesantan,stoga,zaobiđimo se....jer ionako ti ćeš promjeniti nick,nakon nekog vremena...,o čemu pišemo...poštenju...skupljanju poena...ili....

nolte,ok...dobar si,ja nemam duplih nickova,to se može provjeriti,nisma zloćko,bio sam dobronamjeran...e,sada postajem zloćko,jer vidi kakvi ste i VI....a ,ti mi nisi interesantan,stoga,zaobiđimo se....jer ionako ti ćeš promjeniti nick,nakon nekog vremena...,o čemu pišemo...poštenju...skupljanju poena...ili....

Slazem se kolega , zaobiđimo se , svak svoja posla nek gleda i sretno ti bilo ma gdje kod bio :)
Код:
http://homefrends.ddns.me:5500/get.php?username=amirdzigi&password=kyDYUSmP2b&type=m3u

Heh Zoki, samo eden covek moze da napise nisma namesto nisam :). Pa ne sme nie od vcera :), znaeme koj e koj.
Jas bi rekol deka tuka imas mnogu nikovi, ni ti ne pamtis kolku :).

ajde,nolte...ja sam zloćko...možda me baniraju....zbog iskrenosti....

saskon pozdrav,nikada nismo bili u konfliktu,pa nisam bio ni s mnogima dugima,ako nisam pomogao,nisam ni odmogao....ali nitko nije napisao,zok2009 je pravi,naučio nas je nešto,podijelio liste,naravno na pm....ali,ja to ni ne tražim,sve na vašu sav:oeoeoe:jest,ali ja se ne skrivam,da sam omiljen,bio bi na zezalici,u "visokom društvu",ili na SF-u,jer sam i tamo nepoželjan....jedino sam na ovom forumu,i poštivam moderatore,što imaju strpljenja za nas...poštivam kuću u kojoj jesam....i tako se ponašam...

saskon pozdrav,nikada nismo bili u konfliktu,pa nisam bio ni s mnogima dugima,ako nisam pomogao,nisam ni odmogao....ali nitko nije napisao,zok2009 je pravi,naučio nas je nešto,podijelio liste,naravno na pm....ali,ja to ni ne tražim,sve na vašu sav:oeoeoe:jest,ali ja se ne skrivam,da sam omiljen,bio bi na zezalici,u "visokom društvu",ili na SF-u,jer sam i tamo nepoželjan....jedino sam na ovom forumu,i poštivam moderatore,što imaju strpljenja za nas...poštivam kuću u kojoj jesam....i tako se ponašam...

tako je @zok2009 ,ti si oduvek bio korektan i fer,delio liste i javno i na pp i na ovom forumu si puno doprineo i svi smo neko vise neko manje ali sigurno od tebe i ponesto naucili,pozdrav za sve !

Daleku od konflikt :), voglavno sme bile korektni ti i jas. Mislam glupavo e rasprava za nekoja lista ili strim koja vaka ili onaka ke padne :).

Ne sum ni jas na zezalica, dodusa ne sum ni probal da se registriram, ednostavno ne mi treba :), na sf sum vo nekoja zona.

Voglavno tuka si korekten inaku znaes da bides i nezgoden :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom