Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
[DOUBLEPOST=1509979643][/DOUBLEPOST]
Мени то ништа не треба, жао ми људи који су то гледали.
Док је оваквих пријатеља непријатељи нису потребни.
Tvoje misljenje je bilo krajnje nepohodno na forumu :) ali nekad je bolje zadrzat za sebe ;), sta ste svi humanitarci danas svi nesto zalite druge hehe pozzz[DOUBLEPOST=1509979680][/DOUBLEPOST]http://s01.kafic.info:80/playlist?type=m3u&deviceMac=00:1A:79:29:10:FB

Свима је јасно шта ја мислим о људима на том форуму, ви показујете још ружније особине.
Они глуме краљеве са оним што су сами пронашли а ви са оним што сте од њих украли.
Иза мог ника се зна ко стоји док се ви котите сваки мјесец и настојите упропастити све што иоле вриједи.

ne znam,zašto to radite,da ste podjelili nasumično na pm,bilo bi više koristi,ovako....radite samo netkome uslugu...e,to je gadno kada te izbace iz "visokog društva"....
To sam i reko,ovako im je cilj samo biti u centru paznje,ako su bili obojca toliki mangupi.Nek posalju svima na PM pojedinu listu i nek gledaju,a ovako nit ce clanovi ovog foruma gledati jer ce brzo propast sve liste,i nemaju nikakvu korist od njihove postove :D Al kako sto si reko,tako je kad te izbace iz drustvo :D pa radis sve da im se osvetis :D

To sam i reko,ovako im je cilj samo biti u centru paznje,ako su bili obojca toliki mangupi.Nek posalju svima na PM pojedinu listu i nek gledaju,a ovako nit ce clanovi ovog foruma gledati jer ce brzo propast sve liste,i nemaju nikakvu korist od njihove postove :D Al kako sto si reko,tako je kad te izbace iz drustvo :D pa radis sve da im se osvetis :D
Gledaj svoja posla i uzivaj u drustvu ;) pozzz !!![DOUBLEPOST=1509980148][/DOUBLEPOST]
Свима је јасно шта ја мислим о људима на том форуму, ви показујете још ружније особине.
Они глуме краљеве са оним што су сами пронашли а ви са оним што сте од њих украли.
Иза мог ника се зна ко стоји док се ви котите сваки мјесец и настојите упропастити све што иоле вриједи.
Cuj briga me za tvoje misljenje ok !!! Idi kud si kreno i predji na drugu stranu ulice vjeruj da te nevolim srest ;) !!! A vidim da te nazalost nemogu zaobic :(

pa već se na SF-u,stvarao klan,koji nisu bili podobni,ban na 2,3 godine...(u toj sam grupi ja ),onda je pukla lopta,isto su to napravili,pukla lopta,razjebao se klub...onda je stvorena zezalica,gdje su bili samo odabrani (ups,među njima nisam bio ja),i opet razjebao se klub....ali pazi ,svi se vrate na kajganu,jer na drugim forumima block,do jaja...ali neka....iz svega se toga da nešto naučiti....

Stvarno super,objavili ove liste cak i na facebook da siroke narodne mase vide sta ima na listama i onda mrak.Vec vecina toga ne radi.Bravo!!!!

Nijednu od ovih listi sto su stavljene nisu oni nasli ja sam nasao art a tisot bihnet i posokuca

Znaci sve sto smo objavili je vlastiti trud i nemam se kome pravdat a vjerovatno imam pravo da raspolazem na nacin na koji ja hocu !!!
A ja hocu da zastitim ljude koji su platili sve ovo ;) "sarakazam" da budem veci humanitarac od vecine nas :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom