Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ljudi voleo bih neko vas da mi pomogne, danima me muci ove liste. Gde mogu da nadjem neku listu a da mi radi normalno.

Ljudi voleo bih neko vas da mi pomogne, danima me muci ove liste. Gde mogu da nadjem neku listu a da mi radi normalno.
Tesko da ces se nagledati neke dobre liste dok pojedini kao sto je @nolte i jos neki redovno i uredno unistavaju liste iz samo njima znanih razloga,a onaj ko kaze da Forum sluzi da se objavljuju liste je u pravu,ali ne i da se unistavaju liste i serveri koji se javno stavljaju.Postoje privatne poruke i ako neko stvarno zeli da pomogne ljudima moze na pp da posalje listu,a ne da je ovako unistava.Ali sve verovatno ima svoje razloge.....A koliko je to dobro pa pojedinima ocigledno odgovara.Pozdrav svima i samo unistavajte.

Javi se u Europol(https://www.europol.europa.eu/) trenutno ima na 200000 istocnika iz cel svet naravno i liste ,i umesto da uradat nesta i oni sa poceli da gledat dzjabe tako da moze i tebe nesto da samo im se javi nista ne gubis.

I ja sam se tako mucio i na kraju kupio sam listu i sada nemam vise problema lista radi pergektno i sigurno.
Pa ja se mucim svaki dan, haos ne znam uvek imam problema. Voleo bih da nabavim jednu listu da gledam ono od meraka[DOUBLEPOST=1509013576][/DOUBLEPOST]Ako ima neko nek mi da listu da gledam ono od meraka :) voleo bih da mi da neko listu. Hvala unapred .

Последно уредено:
Tesko da ces se nagledati neke dobre liste dok pojedini kao sto je @nolte i jos neki redovno i uredno unistavaju liste iz samo njima znanih razloga,a onaj ko kaze da Forum sluzi da se objavljuju liste je u pravu,ali ne i da se unistavaju liste i serveri koji se javno stavljaju.Postoje privatne poruke i ako neko stvarno zeli da pomogne ljudima moze na pp da posalje listu,a ne da je ovako unistava.Ali sve verovatno ima svoje razloge.....A koliko je to dobro pa pojedinima ocigledno odgovara.Pozdrav svima i samo unistavajte.
A sta ako posalje na PP istu listu desetorici?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom