Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pazi ovo-starac foco------Milana,kog bih ti izabrao????A ja ti trazio listu i ti nista...
Umrecu a listu videti necu... Niko vise ne gleda nas starije...Pazi ovo-starac foco------Milana,kog bih ti izabrao????![]()
Ja ti garantujem da je dux čovjek,i da će ti dati listu..Umrecu a listu videti necu... Niko vise ne gleda nas starije...
i ja isto vjerujemJa ti garantujem da je dux čovjek,i da će ti dati listu..
Ma nece on nema sanse, stipsa ko i ovaj KLIK lik... Pre ces mi ti poslatiJa ti garantujem da je dux čovjek,i da će ti dati listu..
Nemam ti ja drug liste,da imam vrlo rado bih ti poslaoMa nece on nema sanse, stipsa ko i ovaj KLIK lik... Pre ces mi ti poslati![]()
I ja sam se tako mucio i na kraju kupio sam listu i sada nemam vise problema lista radi pergektno i sigurno.Ljudi voleo bih neko vas da mi pomogne, danima me muci ove liste. Gde mogu da nadjem neku listu a da mi radi normalno.
Tesko da ces se nagledati neke dobre liste dok pojedini kao sto je @nolte i jos neki redovno i uredno unistavaju liste iz samo njima znanih razloga,a onaj ko kaze da Forum sluzi da se objavljuju liste je u pravu,ali ne i da se unistavaju liste i serveri koji se javno stavljaju.Postoje privatne poruke i ako neko stvarno zeli da pomogne ljudima moze na pp da posalje listu,a ne da je ovako unistava.Ali sve verovatno ima svoje razloge.....A koliko je to dobro pa pojedinima ocigledno odgovara.Pozdrav svima i samo unistavajte.Ljudi voleo bih neko vas da mi pomogne, danima me muci ove liste. Gde mogu da nadjem neku listu a da mi radi normalno.
Javi se u Europol(https://www.europol.europa.eu/) trenutno ima na 200000 istocnika iz cel svet naravno i liste ,i umesto da uradat nesta i oni sa poceli da gledat dzjabe tako da moze i tebe nesto da samo im se javi nista ne gubis.Ljudi voleo bih neko vas da mi pomogne, danima me muci ove liste. Gde mogu da nadjem neku listu a da mi radi normalno.
Pa ja se mucim svaki dan, haos ne znam uvek imam problema. Voleo bih da nabavim jednu listu da gledam ono od meraka[DOUBLEPOST=1509013576][/DOUBLEPOST]Ako ima neko nek mi da listu da gledam ono od merakaI ja sam se tako mucio i na kraju kupio sam listu i sada nemam vise problema lista radi pergektno i sigurno.
A sta ako posalje na PP istu listu desetorici?Tesko da ces se nagledati neke dobre liste dok pojedini kao sto je @nolte i jos neki redovno i uredno unistavaju liste iz samo njima znanih razloga,a onaj ko kaze da Forum sluzi da se objavljuju liste je u pravu,ali ne i da se unistavaju liste i serveri koji se javno stavljaju.Postoje privatne poruke i ako neko stvarno zeli da pomogne ljudima moze na pp da posalje listu,a ne da je ovako unistava.Ali sve verovatno ima svoje razloge.....A koliko je to dobro pa pojedinima ocigledno odgovara.Pozdrav svima i samo unistavajte.