Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
tako se to radi
psimfhe3.png
a tvoi postovi se zovu kopiraj pa se hvali
nisto licno nemam protiv tebe zivot je copy paste
a original se poznaje

Sta uradi crni civece sto ga isprovocira znas da je ovde 24/7 ,sada ce bombardirat forum i clanove sa slikama .

Sta uradi crni civece sto ga isprovocira znas da je ovde 24/7 ,sada ce bombardirat forum i clanove sa slikama .
Dok ti placas tvoju listu ja ju gledam.dzabe 24/7 :pos::pos::pos:
20170710_000653.png

A da sam je stavio kod sebe na forum jesam :pos::pos::pos: ocu reci ja gledam tvoju listu dzabe :pos::pos: dok ti moju neces nikad ... toliko samo da ti dam do znanja ..... toliko o tebi :pos::pos::pos:

Ajd.......;)

Последно уредено:
Dok ti placas tvoju listu ja ju gledam.dzabe 24/7 :pos::pos::pos:
Прегледај го приврзокот 174072

A da sam je stavio kod sebe na forum jesam :pos::pos::pos: ocu reci ja gledam tvoju listu dzabe :pos::pos: dok ti moju neces nikad ... toliko samo da ti dam do znanja ..... toliko o tebi :pos::pos::pos:

Ajd.......;)
Ohhhohoo pa ko se to javijo ,pa ako si ti taj sto visi 24/7 na forumu onda sa tobom nesto nije u redu :toe::toe:.U mojem postu nigde tebe nisam citirao ili naveo tvoje ime,zatrazi ti psohicku i virtuelnu pomoc.
A sto se u vezi liste tice gledas ovo :kuracc: jer znam da lazes isto kao ovi nasi politicari.
I zasto mi delujes kao loso dresirani i odbaceni nemacki ovcar koi laje uvek kad netreba,znaci odbacen i negiran od svija i radi takve stvari samo da bi na sebe skrenuo paznju.Toliko o tebi sada mozes kukat i zalit se ko sto radis stalno.
A i taj koi ti je lajkovo nista nije bolji od tebe.

Последно уредено:
Последно уредено:
Ljudi jel ima netko proxy listu, da valja duže vrijeme =?

pozdrav Sport-u....pošto bi ovo trebao biti demokratski forum,a,ne da se vrijeđamo,i jedan drugog omalovažavamo...nadam se da će pisanja ići u tom smjeru....svima,kojima sam nešto dužan,odgovor,ili bilo što...javiti se na pm....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom