Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Барем денес цените за хостинг а и за платформа се многу евтини, има доста конкуренција. Кој сака да се кара, препукува, понаша тука како да е седнат во чајџилница во Мавровка, бујрум, нека си направи негов форум и нека си отвори теми, има платформи кои се покренуваат за работа за помалку од пола саат.

Мени ово изгледа као покушаји појединаца да се затвори тема.
Код:
http://offside.uk.to:11118/get.php?username=david&password=david&type=m3u

Ova lista ne radi. Copy paste.
Javno objavljena na vise IPTV stranica.

Ova lista ne radi. Copy paste.
Javno objavljena na vise IPTV stranica.
FJj1Nqk.png

Si raboti listata na vlc super e do koga ke raboti toa e druga prikaska.

VLC je imao neki dan update na 2.2.6 Umbrella,pa nije lose napraviti update ali nije to problem jer ovaj link
http://offside.uk.to:11118/get.php?username=david&password=david&type=m3u
radi dobro trenutno i nebitno sto je copy-paste ,ne citaju svi sve forume.
Видио сам да је објављена, имам их пар комада и најмања штета је ставити ту листу.
Оно што се јавно објави није за употребу, прије је смјерница шта скенирати. Они који мисле да ће се тих канала нагледати гријеше. А листа је одлична, има доста фул хд канала.

Posto vidim da vas mnogi plase da su otisli "najbolji" i da necete imati sta da gledate, evo ja cu da dokazem suprotno. Ima ovde mnogo vecih znalaca nego ti sto su otisli.
Iz tog razloga sam resio da ponovo delim Narodnu TV sa 5000 konekcija. Zahteve slati iskljucivo na PP ( da ne spamamo temu ).

Posto vidim da vas mnogi plase da su otisli "najbolji" i da necete imati sta da gledate, evo ja cu da dokazem suprotno. Ima ovde mnogo vecih znalaca nego ti sto su otisli.
Iz tog razloga sam resio da ponovo delim Narodnu TV sa 5000 konekcija. Zahteve slati iskljucivo na PP ( da ne spamamo temu ).
zdravo white_spirit, moze li molim te meni jedna lista sa 5000 konekcija... hvala unaprijed!

Добра за скенирање, не треба прокси, доста фул хд канала.
hSZDMYf.jpg

Kod mene Vlc star pa....... mislim nekih 5-6 godina otvara sve od rtmp do youtube linkove nikad nisam namjerno pravio Update funkcionise perfektno nikad problem nisam imao po bilo kom pitanju

Diskutabilno je bilo jedno vrijeme ovo mi u Vlc ne radi neko drugi kaze radi onda odredjeni strimovi ne rade neko kaze skini novu verziju itd... eto ja koristim istu verziju Vlc-a godinama i otvara mi sve

Pozdrav

Ajde spirit posalji meni.
Znas da je trebam a da ne prekida:)
Mislim da nije to spamanje, a znace se i kome je otisla.[DOUBLEPOST=1496082707][/DOUBLEPOST]
To i je najvažnije znati što i kako skenirati,to je bolje nego objavljivanje listi javno,dragi07 vjerovatno ti je blokirana IP adresa

Moguce, jer toliko tih listi dnevno otvorim. I da je nije netko namjerno blokirao, jadna bi se sama blokirala od napora.:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom