- Член од
- 21 октомври 2016
- Мислења
- 70
- Поени од реакции
- 30
Сад сам нашал една македонска можеш да пробаш ради добро.Се наоѓа ли стрим од хрватската верзија на Еуроспорт? Да е стабилен стримот, а не да го снема после пола саат..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сад сам нашал една македонска можеш да пробаш ради добро.Се наоѓа ли стрим од хрватската верзија на Еуроспорт? Да е стабилен стримот, а не да го снема после пола саат..
Уште поарно, ајде пријатно.Javljam se i ja za ban ... Kad ovakvim ljudima dajete dajte i meni... Sad cete traziti listu ali cete morati da platite posto su vam na forumu ostali samo ovi sto prodaju liste... Steta bio je nekad dobar forum a vidi sad katastrofa, represija i sta vec... Pozdrav svim normalnim clanovima ako vas jos ima tu...
![]()
Na tom drugom forumu ocjenjuju narod prije samog ulaska na forum.Mozete i mene da banirate jer vec 11 dana sam na drugom forumu , na forumu gde je pravo drugarstvo,aj cao .Dovidjenja i pozdrav dobrim ljudima jer znam da ih ima jos po neki ovde .
Прегледај го приврзокот 171922
24621 Panel
32400 Plex Server
Прегледај го приврзокот 171923Код:http://62.210.115.122:9099/playlist.m3u8
има за Potplayer aма са локални некиима некој македонска листа да ми прати преку порака позз ви благодарам ....![]()
не можам да го одзиповам ова , користам iMac компјутер и комплициирано е не знам како, пробам обично со зип да одзипамима за Potplayer aма са локални неки
Pa ti si permanentna budala na ovom forumu izbacujes jedino sto vrijedi.Sad si ga mozes popusit sam,a moze ti i onaj peder u tvojem drustvu.Nemam namero da se druzim sa takvim olosom od ljudi.Sad imate trecerazrednu temu sa ovim sa sf torpedom i sotom.Sad moze ban i meni.Jebemte smotana ko ti dade vlast u ruke tebi reterdiranom idiotuПерманентен Бан.
Цел на еден форум е да се почитуваат правилата на истиот а не да има безредие. Темата е за стримови и прашања поврзани со тоа а не за поздрави, навредувања, расправии и слични ОФ ТОПИК МУАБЕТИ.
Перманентен бан.
Сад сам на одмор у Солун и работи добро.не можам да го одзиповам ова , користам iMac компјутер и комплициирано е не знам како, пробам обично со зип да одзипам
ама не иде , а плус во германија живејам ако листава работи само за македонија со ип македонска тогаш не можам да ја гледам во германија