Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
International i White_Spirit su super momci. Sa ljudskog aspekta prave ljudine,i jedan i drugi.Sa aspekta znanja vrhunski majstori svog zanata.
Ponekad komunikacija krene u krivum smeru, dovoljno da se to izrodi u banalni konflikt.
Padaju teske reci, uvrede i omalovazavnja.I onda je tesko za obojicu vratiti tu komunikaciju u normali.
Samo veliki ljudi ( u ljudskom smislu) imaju tu moc da se izdignu iznad gluposti ljudskog ega i uma i da
pruze ruku pomirenje (jedan drugome).Ja znam i verujem da ste vi takvi ljudi.
Najveca i najteza bitka u zivotu je da covek pobedi samog sebe.(Aristotel)
Posle ovog mog napisa mozete slobodno i jedan i drugi da me stavite na ignore(ali to uopste nije bitno).
Bitno je da klucni ljudi jednog foruma (kao sto ste vi ,plus dsuki, bobanku,Sota,torpedo) ne treba da trose
svoju energiju na svadjama, nego na pomaganje drugih clanova koji imaju volju i zelju da nauce nesto od vas.

International i White_Spirit su super momci. Sa ljudskog aspekta prave ljudine,i jedan i drugi.Sa aspekta znanja vrhunski majstori svog zanata.
Ponekad komunikacija krene u krivum smeru, dovoljno da se to izrodi u banalni konflikt.
Padaju teske reci, uvrede i omalovazavnja.I onda je tesko za obojicu vratiti tu komunikaciju u normali.
Samo veliki ljudi ( u ljudskom smislu) imaju tu moc da se izdignu iznad gluposti ljudskog ega i uma i da
pruze ruku pomirenje (jedan drugome).Ja znam i verujem da ste vi takvi ljudi.
Najveca i najteza bitka u zivotu je da covek pobedi samog sebe.(Aristotel)
Posle ovog mog napisa mozete slobodno i jedan i drugi da me stavite na ignore(ali to uopste nije bitno).
Bitno je da klucni ljudi jednog foruma (kao sto ste vi ,plus dsuki, bobanku,Sota,torpedo) ne treba da trose
svoju energiju na svadjama, nego na pomaganje drugih clanova koji imaju volju i zelju da nauce nesto od vas.

ne mjesaj kruske i jabuke

Opet stara prica ! :confused:[DOUBLEPOST=1494432915][/DOUBLEPOST]Ovo moze biti zanimljivo samo "mladom narastaju", nas "matore" ubija namrtvo ! ;):):D[DOUBLEPOST=1494432988][/DOUBLEPOST]Ja to ovako vidim !
Skeniranje je valjda "savladano", sada bi ti,
sto su skoro naucili da skeniraju, trebali drugima da pomazu !
(Neka "znalci" malo odmore)
Za "sledeci korak" - ulazak u panele, ce se trebati "malo" sacekati ! :D
Znaci skenirajte, ili opet (po starom dobrom obicaju)
trazite liste, mada ih poneki i sami dele ! ;):)

Последно уредено:
Zna li neko kako streamati uzivo na youtube a da te ne banuju ?
Moze i na pvt

Opet stara prica ! :confused:[DOUBLEPOST=1494432915][/DOUBLEPOST]Ovo moze biti zanimljivo samo "mladom narastaju", nas "matore" ubija namrtvo ! ;):):D[DOUBLEPOST=1494432988][/DOUBLEPOST]Ja to ovako vidim !
Skeniranje je valjda "savladano", sada bi ti,
sto su skoro naucili da skeniraju, trebali drugima da pomazu !
(Neka "znalci" malo odmore)
Za "sledeci korak" - ulazak u panele, ce se trebati "malo" sacekati ! :D
Znaci skenirajte, ili opet (po starom dobrom obicaju)
trazite liste, mada ih poneki i sami dele ! ;):)
http://net.hr/danas/hrvatska/stop-g...je-u-kupacem-kostimu-ili-bez-dijela-odjece/:D

Bilo bi ljepo ako mene neko uputit kako se ulazi u panele. Ko god ima vremena. Ja to i placam nazad sa listama :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom