Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
abe batka!
jas za mene so moite 59 god.sega dal sum glup?tuka na forumot dosta listi mi dadoa International toj mi dade dve tri poveke ne rabotat.ART mi dade sportbill i od ta nisto jas baraf samo EX yu i MKD na eden clen mu ponudif za pari,toj mi rece za BITKA 120€ ok ke mu dadof,ama drug mi rece budala si taa e za 85€...
e sega ako nekoj dade ok ako ne nisto
Ne si ti glup teraj si rabota glupi se tie sto kupuvaat listi od pazar3 i reklama5, sega ke se javi toj sto kupuval i plus toa vikase ja sum mu prodal koja mizerija.

Фала к... Па и тебе да не те мислам.
Din jävla puko :), i ja nisam nikad ucio hrvatski pa razumem :)

Само мала исправка и немој да се нађеш увређен :) треба овако: Ditt jävla pucko

Ne si ti glup teraj si rabota glupi se tie sto kupuvaat listi od pazar3 i reklama5, sega ke se javi toj sto kupuval i plus toa vikase ja sum mu prodal koja mizerija.
Ti pari od mene nema da vidis nikogas, a mozda ni togas. A ti si sitkac na tugji listi i treba da se sramis, a ne da se pravis pameten. Glupite se gordeat so ona od sto pametnite se sramat.

Pu pu sto ubavi diskusii,jaki prekari ste imale a ne kazuvate mozno li e toa.Ne e dobro da se narekuvaat Glupi clenovite koj ne znaat da si najdat listi sami.
Sepak sekoj si ima pravo na sopstveno mislenje.

Ti pari od mene nema da vidis nikogas, a mozda ni togas. A ti si sitkac na tugji listi i treba da se sramis, a ne da se pravis pameten. Glupite se gordeat so ona od sto pametnite se sramat.
Ete go se javi.
Ama te poebale bre alav da gi e.
Inace ic ne se sramam bidejki ne go rabotam toa sto vikas zs da plakaat lugeto koga ima free.
Da ti sitnam edna lista so ic konekcii.

Se slagam deka zborot e prejak, ama me iziritiraa nekoi likovi tuka sto po cel den stavaat lajkovi za edna lista, a garant imaat cela kolekcija.
Posteno e da dojdes ovde, da kazes ne znam da si najdam sam i ako nekoj ima visok da podeli dobro, ako ne da sme zivi i zdravi. Na PP na mnogumina sum podelil nekoja lista sto mi e visok.
Pa i jas pred edna godina dojdov tuka, nemav poim sto e toa iptv, a ne pa kako se naogjaat listi.
Jas i sega ne znam kojznae kolku, ama za mene i za moi bliski kolku tolku se snaogjam.[DOUBLEPOST=1494408014][/DOUBLEPOST]
Ete go se javi.
Ama te poebale bre alav da gi e.
Inace ic ne se sramam bidejki ne go rabotam toa sto vikas zs da plakaat lugeto koga ima free.
Da ti sitnam edna lista so ic konekcii.
Znam deka sitkas, ama fala ne mi treba, imam.

Se slagam deka zborot e prejak, ama me iziritiraa nekoi likovi tuka sto po cel den stavaat lajkovi za edna lista, a garant imaat cela kolekcija.
Posteno e da dojdes ovde, da kazes ne znam da si najdam sam i ako nekoj ima visok da podeli dobro, ako ne da sme zivi i zdravi. Na PP na mnogumina sum podelil nekoja lista sto mi e visok.
Pa i jas pred edna godina dojdov tuka, nemav poim sto e toa iptv, a ne pa kako se naogjaat listi.
Jas i sega ne znam kojznae kolku, ama za mene i za moi bliski kolku tolku se snaogjam.[DOUBLEPOST=1494408014][/DOUBLEPOST]
Znam deka sitkas, ama fala ne mi treba, imam.
Ehe na kolku sum ja prodal listi sve zabez pari i sega sum gazda zeko sve od prodazba na listi

Послато са A5 уз помоћ Тапатока

Gledam drvenite advokati se ovde od rano sabajle. Pa da objasnam uste ednas:
IPTV mozes da gledas na dva nacina: da platis ili sam da si najdes.
Bidejki pogolemiot del ovde se glupi - ne mozat sami da najdat nisto i ne mozat da dadat 50-60 evra godisno i da si gledaat na raat, togas tie razvija posebna sposobnost - molenje za listi.
E sega, bidejki nisto na ovoj svet ne e besplatno, tie za vozvrat mora da izigravaat advokati, da stavaat lajkovi na sekoj post i da upotrebuvaat epiteti kako: car, kralj, ljudina itn.

So ova ti se pokazuvas kako drveni advokat, a uvredata neka e na tvojata dusa.
Ne sme glupi nie sto ne skenirame sami listi, mos samo nemame vreme za toa ili ne sakame ili ne mozeme od nekoj drug razlog.
Ne sme glupi zatoa sto ne sakame da si kupime lista, mos ne sakame od nekoj podrug razlog nego sto go ti naveduvas.
I na krajot ne sme glupi sto barame od nekoj koj saka da ni dade, a normalno e da se zablagodaruvame so lajkanje.
Prema toa prijatelu, a na osnava sto ti pisuvas, podobro e da si ja gledas rabotata.
Jas znam da skeniram. Seedno baram lista.
Imam pari da si kupam IPTV a ne sakam, oti mi ne treba. Si imam provajeder preko TV so site tie kanali koi se na listite.
Se zablagodaruvam na sekoj koj mi e dadel lista i za mene e toj stvarno ljudina, i to go i naglasuvam.
Gledas deka e svetot razlicen, ne sme site kako ti, i site ne mislime kako ti.
Bidejci si ti pameten, otkrij kade se ja vklopuvam vo tvojoto zazmisluvanje.

Imam pari da si kupam IPTV a ne sakam, oti mi ne treba.
Se zablagodaruvam na sekoj koj mi e dadel lista i za mene e toj stvarno ljudina, i to go i naglasuvam.

Eve tri recenici od tebe, najdi smisol vo niv. Jas ne mozam.
Nemal vreme da skenira, a dreme cel den na forum.
Stavi se vo koja grupa sakas, bas me briga.

Imam pari da si kupam IPTV a ne sakam, oti mi ne treba.

Eve tri recenici od tebe, najdi smisol vo niv. Jas ne mozam.
Nemal vreme da skenira, a dreme cel den na forum.
Stavi se vo koja grupa sakas, bas me briga.

Pa ti pisuvas da sum jas glup, a ti pameten. Zatoa ti i dadov mogucnost da sam izvedes zakljucok.
A sto ti vadis recenici od kontekstot, toa pokazuva samo da ne citas so vnimanie.
I zatoa izveduvas krivi zakljucoci.
Sledniot tvoj post kade ce se osetam povreden, ce bide prijaven.
A ti i ponatamu bidi najpameten.

Da vam kazem mkd i malesavac: jebe se meni za vas
Ja to pisem za oni ljudi koje su dobre i dobivaju liste od mene koje vi nikad niste ni imali i necete nikad ni imat

Ali ja mislim da su mkd malesavac i100jko jedan idiot sa vise accounta

Ako bi znao kako vas mogu blokirat i stavit na ignore ja bi odma uradio
Vase sranje nemogu vise citat

@ziko tara dobit ces poslje super listu ako ti treba
Ti si uvijek bio dobar
kako neznas a imas komputer,jednostavno stavis ga u bulju i oni blokirani
ajd ispricaj jos jedan vic o tvojem komputeru,lebati

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom