Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
imate pozdrav.
sad da svi stavljamo na clik ,nebi vise niko imao sta gledati,a i manje zezanja za mene ,niste vazni vi hm sta mislite o tome za opste dobro da stavljam liste ,na click umjesto da vam dajem,na pm ,a to bi bilo u intresu zastite liste
,hahahahhaha koji cirkus.razmislicu,o tome
72295581dcd1.gif

imate pozdrav.
sad da svi stavljamo na clik ,nebi vise niko imao sta gledati,a i manje zezanja za mene ,niste vazni vi hm sta mislite o tome za opste dobro da stavljam liste ,na click umjesto da vam dajem,na pm ,a to bi bilo u intresu zastite liste
,hahahahhaha koji cirkus.razmislicu,o tome
72295581dcd1.gif
Ali ja ne volim da klikcem :( ostacu bez lista?

smrc..smrc..

Ne treba hvala, imam dovoljno. A vi sa SF samo sto jedni drugima niste iz bulje poceli izlaziti. Zasto se ti mesas? Ko je tebe pomenuo? A da, klan..
Prvo ima nas puno sa SF,znaci mi ne smemo da komentarisemo kad nam se nesto ne svidja da nas ti nebi okvalifikovao.Recimo meni se ne svidja ovaj tvoj post zato sto lupas,pa sad ti reci u kom sam klanu.Zanima me sa kog foruma si ti dosao na kajganu ili ti je ovo prvi.Na svim forumima sam gasans i ponosan sam zbog toga.Mozda se nekom ne dopadam ali se ne krijem.

Pozz.

Последно уредено:
neko ako je voljan da mi kaze Ili pokaze sa cime se moze provalit u panele mislim koji alat se koristi
hvala
znam da se uzalud pita I pise ali mora se pokusat haha

Kilo domasna edno 50 kebapcinja 2porcii taratur I si vlagas slobodno.
neko ako je voljan da mi kaze Ili pokaze sa cime se moze provalit u panele mislim koji alat se koristi
hvala
znam da se uzalud pita I pise ali mora se pokusat haha
Ova e dobra programa,tursko e se hack ha ha.

Последно уредено:
Kilo domasna edno 50 kebapcinja 2porcii taratur I si vlagas slobodno.
U taratorot ako stavis luk ke ti bega komsikata da si znaes da ne reces posle ne sum ti kazal[emoji1] [emoji1] [emoji1]

Послато са A5 уз помоћ Тапатока

E toa ne sum go znael,ova e korisna informacija.fala bobanku cestit praznik.

Последно уредено:
Sto pati vi kazaa ne gi skenirajte, proxy so bilo koja programa pola ke gi zaebete.Vo sentry koga ke najdete lista,sekogas kopirajte go toa proxy,so koe e najdena listata vo poseben txt fajl.Itaka so site listi koj ste gi nasle.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom