Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Meni su poslali art al nece ni na jedan player ne znam dali stane ili je ta zastita sto kazes ili ja ne znam da to namestim

probaj restartat ruter pa vidi onda. jbg pola lista nam stane jer jedan drugog zeznemo nenamjerno.
nađemo istu i cvrc. ja baš tu art nisam skenirao a najdraza mi, kad probam scener skroz uspori i s proksi i bez. tako da sto se arta tiće neznam. imaju dobre zastite
E pa za ovu moras imat brdo proksija jer svaki pogresan upit nosi ban od dvadesetak minuta pa se zavrsi po onoj: "dzaba ste krecili".
Ma meni ti lista i nije toliko bitna, vise da vidim da li se moze i to. Imam legalnu Bnet pretplatu a za ostale programe iz ex-yu imam pretplatu kod jednog od najboljih iptv provajdera na ovim prostorima tako da mi je ovo vise hobi i kazem, vise da nesto naucim i vidim da li se uopce moze. Zato ova i jest fora, tesko ju je "ubosti".

Ха ха Медиафутуре да видиме дали ке остане постот со сликата до утре.

Се што е забрането тоа се бара,тебе ти е лесно си скенираш си симпле. Нас кој ке ни објасни како треба.

Последно уредено:
Се што е забрането тоа се бара,тебе ти е лесно си скенираш си симпле. Нас кој ке ни објасни како треба.
Ke ti objasne istiot so ti objsnil za flus

Jel moguce da debili javno daju 1600 listi

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom