- Член од
- 22 октомври 2009
- Мислења
- 22
- Поени од реакции
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fala ti, stvarno si mnogu brzposlao 1600 listi
Zašto, što su to tako skrivili da zaslužuju vječni ban. Ne ulazeći u to jesu li zaslužili kaznu ili ne, ako su je odslužili, trebalo bi ih vratiti natrag, nije fer onemogučavati im sudjelovanje u radu ove teme i foruma. Osim ako tu nisu u pitanju interesi i uplivi nekih drugih, nekih sa pipcima koji daleko dosežu.kako je krenulo...tesko ce to se dogoditi...
@Fear meni ne treba 1600 listi samo par onih koje sam ti na pp trazio nadam se da nisam previse skroman![]()
nisu stale ali kad pocnem gledati par minuta ok a onda zasteka i trza i moram osvjezavati --kao da je previse konektovanih..ove liste sam prije imao i super radilo pa me zanima imas li sta od tih listi
gradina1,bitka,art,twobrothers,mediafuture a ako nemas moze nesto po tvom izboru a da nije objavljeno samo mi narodna,client blokirana ip pa te ne rade
hvala unaprijed
@Fear meni ne treba 1600 listi samo par onih koje sam ti na pp trazio nadam se da nisam previse skroman![]()
nikola admin je rekao prije dva dana javno da je sve ok ,i da ce biti vracen u toku sljedeceg dana ,nije vazno nek se vidi sta se radi ,torpedo uvrijedi ,nikom nista ban na 3 dana ,sramota za adminstraciju ,vazno je da su sve vidjeli sta se radi u zadnja 4 dana svima vam je sve jasno ,danas kazu bijelo je a onda nakon 3 dana kazu nije bijelo crveno je sta recikako je krenulo...tesko ce to se dogoditi...
Ima Merge sad neznam tacno dali ide u komplet sa panel tarama ili ga moras posebno trazitMoze li u nodepad++ ili vec nekom tekstualnom fajlu da se obrise samo jedan deo iz teksta. Recimo ovako:
FEAR je dao svima liste /juce
FEAR je dao svima liste /danas
FEAR je dao svima liste /sutra
FEAR je dao svima liste /nekad
FEAR je dao svima liste /nikad
FEAR je dao svima liste /hoce
FEAR je dao svima liste /nece
E meni treba da u tih nekih 500 redova obrise sve ovo od znaka / nadesno. Da ostane samo ovo
FEAR je dao svima liste
Da ne brisem rucno. ?
nikola admin nadam se da ces ispuniti obecano ako nije do tebe bar javno reci ko ima ovdje prioritet a ko je tu da statira pozdrav za clanove osim za one ofarbanenikola admin je rekao prije dva dana javno da je sve ok ,i da ce biti vracen u toku sljedeceg dana ,nije vazno nek se vidi sta se radi ,torpedo uvrijedi ,nikom nista ban na 3 dana ,sramota za adminstraciju ,vazno je da su sve vidjeli sta se radi u zadnja 4 dana svima vam je sve jasno ,danas kazu bijelo je a onda nakon 3 dana kazu nije bijelo crveno je sta reci