Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Evo LjupcoB vam je sve reko pa trazite[DOUBLEPOST=1493236756][/DOUBLEPOST]
lneda se skenirati bez proxyja ova slika je davno nastala evo ja probala i odma mi izbacilo 41 listu i trnutni ban aidim na slii nisi postavio na proxy i nijedna mi lista neradi sve iskljucene.
Slika je svjeza,nije davna nastala a sve ostalosi u pravu,I ja sam dobio bann i nista od svih lista

dobio sam ex yu m3u listu i zahvalan sam na tome, ali nije stabilna i prekida. Molio bih vas ako neko ima stabilu listu ex yu kanala da mi posalje... havla i pozzz

i jos jedan put pisem ovdje
JA SAMO SALJEM LISTE CLANOVIMA KOJI IMAJU 150 POSTOVI I ONIMA KOJI SU AKTIVINI I POZNAM
HVALA
I ja nemam 150 posta i ne treba mi lista, isto sam dobio od inrernacinala koja i dale radi tako da mi ne treba, poštujem pravila i ne širim dalje. Ali podržavam ideju da liste idu na pp da se ne bi rušile.

poštujem svaku listu koja se da javno ili privatno.Ali staviti liste starije od mene i još koje ne rade,ili su bar 5 puta postane na forumu (stalker)...nije fer[DOUBLEPOST=1493240715][/DOUBLEPOST]
netreba proxy ,ako je moguce ne postavljajte domace servere , od danas ko god postavi javno domaci server ide na ignore
cimao si me na PM???Greška ili...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom