Vazno da je ziva jos,ja je cuvam i ponekad stavim ovde da se malo ohladi
sto ne stavis malo u friz pa ce ohladih malo brze
ahahhahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vazno da je ziva jos,ja je cuvam i ponekad stavim ovde da se malo ohladi
Hvala za ekspresni odgovor i listaimas pm[DOUBLEPOST=1493129453][/DOUBLEPOST]
imas pm
Nije ni cudo da ne razbiras,ti si Bosanac!Шта ли си ти рекаоај нека ми неко преведе.
немој ти преводити јер ће ми требати преводилац за превод![]()
Ако ћемо се вријеђати ниси ни ти баш пуно паметан. /модNije ni cudo da ne razbiras,ti si Bosanac!
kako mislis nepostoji ,nekontam ,ja sam se rodio u bosni znaci ,bosanac sam ,nisam amerikanac ,niti slovenac ,ako sam se rodio u bosni ,a sad nacionalna pripadnost je nesto drugo , ako si na to mislio ,ako nisi , onda je to teska uvreda za sve koji su se rodili u bosni ,a ljudi moji ,ovo je za nepovjerovati , hahhaah a ludnice ,pa gdje ti je srpska republika nego u bosni,covjece nije na sjevernom polu ,uzmi , mapu pa pogledaj i to nema nikakve veze sa politikom to je cinjenicno stanje ,sram te bilo ,to nisam ocekivao od tebe ,ovo je z a vjecni ban ,koji uzas i primitivizamАко ћемо се вријеђати ниси ни ти баш пуно паметан. Иначе, босанац не постоји...
Otiso u dojčlandkako mislis nepostoji ,nekontam
imas pmNiko tebe seronja ne vredja,
Pametan sam bio,(sada Imam 70 god.) sa samo dve godine SUPa kao bravar radio sam 34 godine kao predradnik u Fa Siemens[DOUBLEPOST=1493131062][/DOUBLEPOST]
Imas PM od meine,jesi me blokirao pa ne odgovaras
slazem se ali sta je za nacionalno vrijedanje ,takvima nije mjesto ovdje ,treba da bude postovanje , zezanje je jedno ovo je sasvim nesto drugo@baka49 @torpedoo - бан од тема 2 дена. (офтопик/навреди на национална основа)
Токму за ова кажав. Модераторот во текот на денот или следниот ќе забележи што е оф-топик или навреди илли друго. Значи не мора за секој детал за секоја буква да се пријавува. Ок? @mikusa1111 - олади друже малку со пријавување.
Некогаш ке прогледате низ прсти, немора за секоја (факинг) заебанција да се клика - пријави.
Останатото ќе го регулираат модераторите.
Ти друже гледај си ја твојата работа да не му се придружиш, оф-топик си. Ај да не ја тупиме сега...Baka49 nam ode na odmor,i zasluzila je sa svojih 70 god.
dodji nam opet