Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dobar vece hakeri bas ste mi zanimljivi.Jel rade ove liste sto sam vam podijelio 29 kom neki dan ili stale?

evo,rekao sam,da ću ih imenovati....
jedan drug,(koji ne želi da se imenuje)
white spirit
gledate
anntunn
ddužic4
antonii ma kraju Šotina,koju nisam otvorio do danas....
svima hvala.....uvijek se možete obratiti zok2009...

U pravu si što se toga dijela tiče no mislio sam na one koji raspiruju vatru između članova oba foruma i baniranih. I sam sam član na više foruma iz regiona, na svima pod istim nickom, na svakom od njih sam od nekoga nešto dobio, od nekoga više ili manje uspješno naučio i zahvalan sam na tome. No ovdje postoje članovi, oni navedeni u mom odgovoru koji žele zavaditi svakoga sa svakim kako bi oni u konačnici profitirali.
Ima clenovi koi samo se tuka samo so cel zapocnat raspravija i kavga. Poradi ova mnogu pati bese pod kluc ovaa tema. Ova bese mirno mesto, sega e div zapad poradi nekoi kaubojci. Tie ne ja sakaat kajgana i zatoa temava e se samo ne e toa sto treba da bide. Tuka administracijata gleda niz prsti i ne sankcionira soodvetno.

ez3.png
Sto da se kaze. Isprovociraj, napisi nesto navredlivo, po sekoja cena da se zapocne rasprava i cekaj kluc na tema. Sekako deka toj e car. Koj e tuka vistinska napast?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom