Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам што финта е со сликиве,на кој е скриен серверот.Глумење некој шериф или што не ми е јасно.

Незнам што финта е со сликиве,на кој е скриен серверот.Глумење некој шериф или што не ми е јасно.
hahah

Ako ti nee jasno pogledaj ovo i ke ti bidne sve jasno zasto....;) toa se ne dava javno.

Ja sam dao Listu koju sam stavio slike a server sam dao onima koji su pitali preko pm a ne javno zato se ne da ovako jer se upropasti sve

Laku noc svima i srecno sa skaniranjem !
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sasodaniel
http://zdravahrana.dyndns.tv/primer.txt
ovo sve je banovano

evo kao mali dokaz kada ide lista javno sta se desava kada se stopra login da se vidi koliko je konekcija
ovo je otprilike za 5 minuta izradzeno

Последно уредено:
sakam da kazam zatoa ne vi traat listite al sto da ti pravam koga si malo u... i nemozes da razberes

Канал 5 не би ја гледал и на дупла резолуција. Иначе у повеќе листи ја има у Full HD.

Sent from my Xperia SP using Tapatalk
Pa ukljuci BИС da gledas neki film kad makedonci sa bili velika iperija .
Screenshot - 15_4_2017 г.png

sakam da kazam da ne manipuliraat so lugeto deka se dobri dusii i deka so objavuvanje javno napravile dobra rabota NISTO samo unistuvanje na listite nisto poveke
taka da ako ima nekoj nesto dobro a saka da go spodeli podobro da ide vo privatna poraka a ne vaka

На филмбокс екстра хд има добро филмче-јапонска мафија.

sakam da kazam da ne manipuliraat so lugeto deka se dobri dusii i deka so objavuvanje javno napravile dobra rabota NISTO samo unistuvanje na listite nisto poveke
Te razbiram mn.dobro sto sakas da kazes ama izgleda na nekoj mu e mn. interesno da scenira 5 dena, za da gleda 5 dena ili 5 meseci nema veze , i da mu prekine 15 min , pred da zavrsi filmot :)

Обично така прават тука рестримерите,пуштаат една тест линија сите што ке пробате работи ли листата го јадете кикирикот.Пифи го знае тоа најдобро.ха ха мислам дека го видов мацолот.
Колку пати е пуштено од здрава храна листа, со усер кајгана со различни бројчиња во листата.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom