- Член од
- 26 февруари 2017
- Мислења
- 41
- Поени од реакции
- 48
Evo ovde imate dosta sportskih kanala za gledati u playeru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Otece so toj Ote sports a nema nisto asalno od sport da davaat.OTE Sports / Tko mi može pomoći s jednog popisa me kontaktirati na PM.
Sve je to lepo,ali moze da ima 10 miliona konekcija,ako je javna jer ce promeniti IP ili sta vec i gotovo.Lepo bi bilo da se takve liste daju na pp,pa bi onda mogle i da potraju.To je samo moje misljenje,a pravo je svakog da radi kako misli da je njbolje.Pozdrav
Мислењето ти е многу правилно.Sve je to lepo,ali moze da ima 10 miliona konekcija,ako je javna jer ce promeniti IP ili sta vec i gotovo.Lepo bi bilo da se takve liste daju na pp,pa bi onda mogle i da potraju.To je samo moje misljenje,a pravo je svakog da radi kako misli da je njbolje.Pozdrav
Не нервирај сеSve je to lepo,ali moze da ima 10 miliona konekcija,ako je javna jer ce promeniti IP ili sta vec i gotovo.Lepo bi bilo da se takve liste daju na pp,pa bi onda mogle i da potraju.To je samo moje misljenje,a pravo je svakog da radi kako misli da je njbolje.Pozdrav