Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
evo jedan programćić,koji nedostaje SportBiliu....davao Vam je puno,on ne traži ništa,ali bi ga obradovao ovaj programćić....pokažite koji ste prijatelji,ljudi....ili bilo što....[DOUBLEPOST=1492129180][/DOUBLEPOST]nadam se da je netko poslao SportBiliu listu,ako nije da ja malo pljunem u svoje programćiće za ....lijepo je nešto dobiti,ali još ljepše dati.....[DOUBLEPOST=1492130912][/DOUBLEPOST]pazi sada,prvih pet forumaša,koji se jave ,dobivaju ovaj Universal Combo,ako s njim znadu raditi....Universal Combo.jpg

Attachments

• kino tv.jpg
    kino tv.jpg
    64,9 KB · Прегледи: 76
Последно уредено:
evo jedan programćić,koji nedostaje SportBiliu....davao Vam je puno,on ne traži ništa,ali bi ga obradovao ovaj programćić....pokažite koji ste prijatelji,ljudi....ili bilo što....[DOUBLEPOST=1492129180][/DOUBLEPOST]nadam se da je netko poslao SportBiliu listu,ako nije da ja malo pljunem u svoje programćiće za ....lijepo je nešto dobiti,ali još ljepše dati.....[DOUBLEPOST=1492130912][/DOUBLEPOST]pazi sada,prvih pet forumaša,koji se jave ,dobivaju ovaj Universal Combo,ako s njim znadu raditi....Прегледај го приврзокот 168400
Ako moze meni.
Hvala

Interesantan program skoro sve programe neko spojio u jednu aplikaciju.Nedostaje pastebin leecher.

da li trebam da postavim i AIOHNB...ali zadnja verzija vam ne radi na win 10....[DOUBLEPOST=1492133691][/DOUBLEPOST]zanima li Vas ovo...playlistfinder...?01.jpg

Последно уредено:
a,zanima Vas03.jpg i ovo...?[DOUBLEPOST=1492134365][/DOUBLEPOST]pa daj ti meni nešto,a ja ću tebi da se smrzneš....[DOUBLEPOST=1492134629][/DOUBLEPOST]može i ovo...02.jpg[DOUBLEPOST=1492135639][/DOUBLEPOST]a,moglo bi i ovo...01.jpg[DOUBLEPOST=1492135673][/DOUBLEPOST]a,dalje ne smijem,jer.....

Последно уредено:
a,zanima VasПрегледај го приврзокот 168404 i ovo...?[DOUBLEPOST=1492134365][/DOUBLEPOST]pa daj ti meni nešto,a ja ću tebi da se smrzneš....[DOUBLEPOST=1492134629][/DOUBLEPOST]može i ovo...Прегледај го приврзокот 168405[DOUBLEPOST=1492135639][/DOUBLEPOST]a,moglo bi i ovo...Прегледај го приврзокот 168407[DOUBLEPOST=1492135673][/DOUBLEPOST]a,dalje ne smijem,jer.....
salji sve sta smijes

Syber e adminot na crackingportal a Hitman Prva Liga cracker od cracking Italy All link graber and email graber toa ide vo paket zaedno. Inaku Aiohnb raboti na win10 super verzija 2017.

mozel taj universal combo zok?[DOUBLEPOST=1492137065][/DOUBLEPOST]Hvala Zok,skinuo a sad da se malo pozabavim time:)

Последно уредено:
imate još 20 min...i nema više....djelim i ProgDVB,izgleda otprilike ovako....mogućnosti velike....01.jpg

Kako produzujes progdvb sa onaj reseter il imas nešto drugo.Radi progdvb ako imate skystar2karticu perfect . Ja ranije sam koristio onaj Altdvb bolje radio od Progdvb za satelitske programe.

Последно уредено:
ima reseter...ali moji su creckovani,i rade ko satić,sada mi je čovjek napisao.....i to gleda par mjeseci,i pukneš svoju listu,malo radio....imaš sve.....[DOUBLEPOST=1492139540][/DOUBLEPOST]tko je što skinuo,skinuo je,zatvara se trgovina,danas navečer,moguća nova iznenađenja....lijepa noć,ili jutro svima....

Последно уредено:
Tako je zok2009. Evo gledam vec par meseci i radi stvarno extra. Hvala.

xhOFxqX.png

Za one koji ne znaju, program ima i svoju sekciju InternetTV u kojoj ima i svoje kanale. Pozdrav.

kDsLdp8.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom