Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Nemoze EPG na ottplayer oni nude neke ruske kanale.Ja neum da to sredim mozda i moze???Ako neko zna molim upute.Hvala.

Drug koji ti je pvo skener

Poslano sa mog 5025D koristeći Tapatalk

moze li meni neko da posalje bitku na neretvi listu?hvala unapred :)

Evo sta drugi gledaju uz pomoc @internationala....Gde si ti nema te ovih dana ..Uzivaj dok mozes

1232.JPG

1233.JPG

Evo jos jedan program

1234.JPG

JA CU OVIM PUTEM DA SE ZAHVALIM CLANU FORUMA IPTVIPTV ZA KRATKO ALI KORISNO OBJASNJENJE KAKO SE SKENIRAJU LISTE.PRIJATELJU HVALA TI PUNO I TVOJE OBJASNJENJE JE POKAZALO 19 IPTV LISTA.SLIKA GOVORI SVE.

Slika_Skeniranja.png
nista ja nisam pomogao...to je morao neko drugi....ovo nema veze samnom..

neznam sta si ovime hteo da kazes ali izgleda mi da imas neki problem.

Post sam prijavio tako da neka moderatori vide sta ce...tako da si na ignore kod mene.
А шта си пријавио :place:ја видим само три празна квадрата, не видим никакве провокације.
Зар за све морате звати мамицу и жалити се. Или је тема предуго радила.

А шта си пријавио :place:ја видим само три празна квадрата, не видим никакве провокације.

Moram da ti odgovorim ... neznam ko koga ovde provocira al procitaj malo bolje sta je doticni napiso

Ja sam stavio slike koje mi @international pomogo da nadjem listu koja se tesko nalazi
a sta je ovaj aganemon napiso...
Evo sta drugi gledaju uz pomoc @internationala Umesto evo sta se gleda koje sam ja napiso
I stavio bele slike umesto one koje su bile od mene postavljene

Sta to znaci da niko ne gleda nista...ja mislim da je covek dosta ovde pomogao i delio a sto se sad povuko to samo on zna zasto ...ja sam samo stavio sta se moze naci i uz njegovu pomoc i stavio jos jedan program.
Neznam sta tebi nije jasno...procitaj malo bolje ko sta pise pa onda se javi.

sweden izvini drug lajkirano greskom
pozz za tebe licno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom