Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
duze sam od tebe ovdje da vidim sto je istina i sto je za dobrobit foruma.
nevjerovatno sa kolikom strascu jedan te isti lik sa ko zna koliko nikova iz dana u dan valja svoje ludilo.
da..evo molim svih da prijave moj post jer je off topic.

rekao sam ja bre od kad si ti tu a ocigleno pojma nemas o iptv a verovatno i ti imas dupli nik sa kojim trazis liste a sa ovim delis pravdu...da si na forumu od 2010 od kad su posteni clanovi tu ja bi se poklopio i ne bi nista rekao a ovako si samo jedan od ovih inernationalovih vojnika citaj ulizica

a ko je taj lik i koji su nikovi?

rekao sam ja bre od kad si ti tu a ocigleno pojma nemas o iptv a verovatno i ti imas dupli nik sa kojim trazis liste a sa ovim delis pravdu...da si na forumu od 2010 od kad su posteni clanovi tu ja bi se poklopio i ne bi nista rekao a ovako si samo jedan od ovih inernationalovih vojnika citaj ulizica

evo lajkao sam ti post...:)

ko god pokrece neke rasprave na forumima i drustvenim mrezama, nikako mi ne moze biti jasan...

F.E.A.R. Molim te posalji mi koju exu listu a da dugo radi.
Htio bih je staviti na tv u sobu tako da moze gledati tv a da potraje.
hvala ti!

..........trazis bre listu od ovog F.E.A.R a postavljas ovu sto ima 130 konekcija ..........a trenutno gleda 142 ...........celo vreme postavljas liste a trazis da ti on posalje...........e international na sta si spao.........verovatno si danas napravio novih profila da vidis sta covek salje na pm....pa da objavis javno i ismijavas ga kao obicno sto radis kad neko osim tebe salje..............ako bude neka po tebi bezveze lista koju ti kralj imas............poslao sam mu spisak ko je sve international...dsuki1966 i ostali zasluzeno banovani sa serbian foruma.........

MOZELI BAR PAR DANA
senza-titolo-111.jpg

Čekaj,dali stvarno misliš da svi posle 2010.su ne pošteni ili si zbrzao pa se nisi dobro izrazio.
Pozz.

Nije bitno tko je kada došao na forum već je bitno tko je kakav čovjek.Ove priče ne vode ničemu.Zato budite ljudi kakve ovaj forum zavređuje.Hvala.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom