Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
duze sam od tebe ovdje da vidim sto je istina i sto je za dobrobit foruma.
nevjerovatno sa kolikom strascu jedan te isti lik sa ko zna koliko nikova iz dana u dan valja svoje ludilo.
da..evo molim svih da prijave moj post jer je off topic.
evo lajkao sam ti post...rekao sam ja bre od kad si ti tu a ocigleno pojma nemas o iptv a verovatno i ti imas dupli nik sa kojim trazis liste a sa ovim delis pravdu...da si na forumu od 2010 od kad su posteni clanovi tu ja bi se poklopio i ne bi nista rekao a ovako si samo jedan od ovih inernationalovih vojnika citaj ulizica
a ko je taj lik i koji su nikovi?
isto sa 1000 konekcija[DOUBLEPOST=1491866416][/DOUBLEPOST]
poslao[DOUBLEPOST=1491866527][/DOUBLEPOST]bitkananeretvi 10 konekcija ,,ko zeli?
Čekaj,dali stvarno misliš da svi posle 2010.su ne pošteni ili si zbrzao pa se nisi dobro izrazio.rekao sam ja bre od kad si ti tu a ocigleno pojma nemas o iptv a verovatno i ti imas dupli nik sa kojim trazis liste a sa ovim delis pravdu...da si na forumu od 2010 od kad su posteni clanovi tu ja bi se poklopio i ne bi nista rekao a ovako si samo jedan od ovih inernationalovih vojnika citaj ulizica
a ko je taj lik i koji su nikovi?