Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@dragi07 vrati se unazad 20-ak stranica i naci ces bar 10 listi koje jos uvijek super rade i to neke i sa vise konekcija. LPBice jos zatvaranja i otvaranja, iako bi bilo bolje da je tema stalno otvorena.
Kada je zatvorena ne mogu traziti liste.
Ako netko ima za podijeliti domacu listu koja nece prekidati, koju nitko drugi nema, po mogucnosti da nije MAC ili udp, molim na PP.
Pozdrav svima.. Ako smem da kazem moje misljenje.. Kao i obicno nadrljaju ni krivi ni duzni...
Bice jos zatvaranja i otvaranja, iako bi bilo bolje da je tema stalno otvorena.
Kada je zatvorena ne mogu traziti liste.
Ako netko ima za podijeliti domacu listu koja nece prekidati, koju nitko drugi nema, po mogucnosti da nije MAC ili udp, molim na PP.
http://s1.ukhdtv.com:7860/
poslao sam ti unikatnu pl listu niko je nema i niko je nikad nije vidio
poslao sam i s1.ukhdtv.com ima 200 konekcija![DOUBLEPOST=1491747958][/DOUBLEPOST]
poslao sam jednu ima 300 konekcija ,,kad nadjem jos dobrih poslat cu!
slobodno se javite svi novi! ja ne gledam ko je kad registrovan ,,saljem svima i restrimer liste od 300 do milion konekcija
Ako moze edna EX-YU lista, odnapred ti blagodaram.http://s1.ukhdtv.com:7860/
poslao sam ti unikatnu pl listu niko je nema i niko je nikad nije vidio
poslao sam i s1.ukhdtv.com ima 200 konekcija![DOUBLEPOST=1491747958][/DOUBLEPOST]
poslao sam jednu ima 300 konekcija ,,kad nadjem jos dobrih poslat cu!
slobodno se javite svi novi! ja ne gledam ko je kad registrovan ,,saljem svima i restrimer liste od 300 do milion konekcija
Ako moze edna EX-YU lista, odnapred ti blagodaram.
poslao jednu dobru mk
moderator valjda zna ,,ne bi dzaba napisao imena onih koji su pravili probleme a ti isti lajkovali zatvaranje teme ,,idemo dalje dosta je spama
udp ili u/p?
@dragi07 vrati se unazad 20-ak stranica i naci ces bar 10 listi koje jos uvijek super rade i to neke i sa vise konekcija. LP
F.E.A.R. може ли и јас са добијам некоја добра листа со македонски канали?
udp, to je ono sto i ja znam skenirati...ali to su samo neki ruski kanali[DOUBLEPOST=1491850161][/DOUBLEPOST]
Prijatelju imam ja te liste i jos puno slicnih, ali vjeruj mi da prekinu bas pred kraj filma.
Ali ako ti znas za neku koja ne prekida, samo mi posalji. Bicu ti zahvalan.
F.E.A.R može meni jedna exyu s vise konekcija da ne prekida?