Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Podrav svim dobrim ljudima na najboljem forumu... Dali neko zna sta se desava sa ws, dali samo ja imam problem? Imam listi vise nego dovoljno zahvaljujuci drugu international ne trebaju mi nego me samo zanima...

F.E.A.R mozi i za mene edna so makedonski kanali ako imas, baram od Vlagor edna nedela nikoj ne mi pusta. Fala mnogu

da li sam ja tebe spomenuo? sto me stalno napadas bre? pitao sam kulturno jer su svi rekli da je dado1988 dsuki1966 sa pravim imenom damir

prijavljen post! vredjanje i provociranje!
Interesantno da bas tebe svi "vredjaju".Ja nisam primetio da te neko vredja.A za tvoju informaciju na Forumu nije obicaj da se spominju prava imena clanova sto si ti uradio kad je @dsuki1966
u pitanju

da li sam ja tebe spomenuo? sto me stalno napadas bre? pitao sam kulturno jer su svi rekli da je dado1988 dsuki1966 sa pravim imenom damir

prijavljen post! vredjanje i provociranje!
sto ti spominjes dsukija ,covjek nije ovdje i jesi punisher vidi ti se po avataru ,uvijek neka prijetnja te iptv kiler ,sad fear ,

Interesantno da bas tebe svi "vredjaju".Ja nisam primetio da te neko vredja.A za tvoju informaciju na Forumu nije obicaj da se spominju prava imena clanova sto si ti uradio kad je @dsuki1966
u pitanju

interesantno je kako se prvo javi dado1988 onda international ,,who am I ,,ti i jos neki i napadate nove clanove u coporu a niko vam nista nije rekao ,,kulturno sam pitao i tako mi je 15 njih koji su postavljali c linije reklo da je dado1988 dsuki1966 damir ,,kakav bre obicaj kad je on sam napisao svoje ime ,, ne vidis? evo!

Ispada je jedini posten hehehehe
kod mene damir 15 eur i imate sve cine heheheheh
[DOUBLEPOST=1491741102][/DOUBLEPOST]
sto ti spominjes dsukija ,covjek nije ovdje i jesi punisher vidi tisepo avataru ,uvijek neka prijetnja te iptv kiler ,sad fear ,

gde ti bre vidis pretnju? procitaj moje postove! konstantno me napadas a nista ti nisam rekao! jesam li poslao liste ljudima? jesam! sta imas protiv mene bre? naporan si! pusti me da posaljem i postavim javno sta zelim! tema je internet tv!!! ohladi bre vise!!![DOUBLEPOST=1491741162][/DOUBLEPOST]
Kolega F.E.A.R koliko imaš godina

25,, zasto? zato sto sam gejmer?

https://en.wikipedia.org/wiki/F.E.A.R.

Претрага ради одлично :D
nMFDfuP.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom