Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Код:
Кој е најдобар Kodi addon за HBO Adria?

ima u zvanicnom viet tv addonu koji izlazi uskoro.....:D.........ili u istom takvom nasem.,znas ti o kome se radi.....

i usput ,treba da se brisu postovi......mi samo mislimo da nije uredu pljuvati po nama a svi vi,ili velika vecina koristi nase alate,zar ne....u te alate smo mi ulozili neko svoje znanje,vreme i trud ....pa kakvi god da su i stavili isto to da bude svima dostupno...
Ne sakav za toa da zboruvam, toa e vece druga prikazna :).
Ima i tuka :) :
ex2.png

Ne bi rekao da su banovani, ali očigledno će biti ako nastave da provociraju. dsuki1966, international, greskac i burmann banovani su sa svakog foruma jer su radili isto što i ovdje rade. Uništavaju liste i vrijeđaju članove foruma da su lešinari, neradnici, postavljaju slike da ostali samo vide šta onii imaju. Navukli su šačicu ljudi na sebe da ima ko da ih hvali i ti će dobit listu uvijek sve dok ne govore ništa protiv njih. Zato vidiš da lajkove daju jedna grupa ljudi jednim druga drugim. Ako bi international vidio da je lajk neko dao meni odma ga blokira i nema više listi. I to vam je kralj? Sramota. Takve ljude treba silom otjerat sa svih foruma jer zna se za šta forum služi, da pomažemo a ne odmažemo.

Dobar i stabilan server:

Код:
http://62.210.93.93:8000/get.php?username=afreddoss&password=afreddossskype&type=m3u
nikad nisam unistio 6000 listi za jedan sat sto se toga tice vi ste rekorderi all time ,a koga cu ja blokirari i zasto moja stvar ,vazno je da se ti ovdje krijes ,da nisi pod svojim nikom

Nemoj opste da ga branis int, a za dsuki isto ga cenim kao druga

Ne brini drug doci red i na tebe, dao je liste 2-3 mozda i jednom poslao sam pre nego sto sam trazio,Ali posle toga nit se javio nekom, nek kazu ovde drugovi da ini tako bilo,ako ne verujes ,vratise jedno sto stranice natrag pa procitaj postove int.javi se na skayp,poslao poruku itd itd.
da ne idem dalje i sam znas tu si svaki bozji dan kao i ja.Ja sam ga cenio i postovao kao prijatelja, ali sad vidim da sam pogresio ,Vreme ce da potvrdi moje reci.

A forumu ima toliki dobri ljudi da su poslali sami liste,nitsam trazio samo gad vidi poruke po tri cetri liste,necu spominjet imena,oni znaju ko su.JA i pozdravlam od srca,i punim ustima pozzzzzzzzzzz
drugovi
ziko zaista nema sto doci red na mene...
sam jos uvjek mogu naci listu...dovoljna mi je jedna koja radi...nezelim ih skupljati bezveze...
vise mi znaci to sto netko stavi gdje su novi proxyji..gdje provjeriti da li server radi...male sitnice koje samo ovdje mozes naci..na kajgani...e to vise znaci nego bilo kakva lista...

Tako treba, neka narod ima šta da gleda. Sad napravi isto to za balkantvmedia jer narod ne zna kako skenirat. Kome treba ovih 30 turskih i turski filmovi i serije. Daj ovu domaću ljudima sredi i da napravimo od ovog foruma ono što je nekad bio.[DOUBLEPOST=1490883941][/DOUBLEPOST]

Код:
http://serverx.me/get.php?username=to_sam_i_rekao%231&password=ovdje_moze_biti_bilo_sta_ne_treba_kombo%231&type=m3u

http://serverx.me/get.php?username=to_sam_i_rekao#1&password=ovdje_moze_biti_bilo_sta_ne_treba_kombo#1&type=m3u
Prijavljen post, savjetujem i ostale da ga prijave kao spam ili offtopic i da moderator reaguje.

Ovo je forum za strimove i koji si ti faktor da tebe slušamo šta se smije a šta ne? Idi na svoj matični forum ili brod. Dosadniji si od onog čudovišta iz filma Life (2017)

Pa s tim i preporuka ko voli SF, super je:

Код:
http://www.imdb.com/title/tt5442430/
sa tom preporukom si rekao sve sve je jasno ,sad da vidimo koje nasao;postenu listu ,sa svim ovim skaniranjem da mu radi ljudski i da netrza ,koja farsa[DOUBLEPOST=1490892470][/DOUBLEPOST]jos malo pa ce toljagom tjerati ljude na drugi forum ,i preporucivanje drugog foruma i pozivanje nije u skladu sa ,pravilima ovog foruma

Ode ti u offtopic. Koga briga za njih? Ovo je forum svih nas, oni su protjeranii i ovo je posljednje mjesto gdje mogu, ups, gdje su mogli pričati. Otvori oči! Nisu banovani bez razloga i ovdje po 2-3 puta.

Moderator neka briše ove postove borbe international vs. sf vip ili kako on kaže sranje, na to si slijep?
punisher ode ti u offtopic.....:)

ajd podijelite nesto sta vrijedi,a ne zabavljate raju sa scannerima i nebitnim listama

sa tom preporukom si rekao sve sve je jasno ,sad da vidimo koje nasao;postenu listu ,sa svim ovim skaniranjem da mu radi ljudski i da netrza ,koja farsa[DOUBLEPOST=1490892470][/DOUBLEPOST]jos malo pa ce toljagom tjerati ljude na drugi forum ,i preporucivanje drugog foruma i pozivanje nije u skladu sa ,pravilima ovog foruma

SF = Sci-Fi, što je žanr filma. Očigledno ti je iptvi taj neprežaljeni ban udario u glavu pa ne vidiš da preporučujem film u kojem si glavna uloga.

Opet podiže tenzije i bespotrebnu raspravu, post prijavljen a savjetujem vam da i vi prijavite da se ovo iskorjeni i da možemo normalno nastavit pomagat javno svima.

the .punisher ne go tupi tolku ostavi gi lugeto na raat ako sakas pomagaj ako ne e ne prijavuvaj sekoj post kako p...a nekoja.....

i daj svoj pravi nik ,kileru ili vec sta

Da, da, svi smo kiler, svismo sota, bind, boki, ana... imaš još imena? Kralju!

the .punisher ne go tupi tolku ostavi gi lugeto na raat ako sakas pomagaj ako ne e ne prijavuvaj sekoj post kako p...a nekoja.....

Zar si i ti slijep na ove provokacije? Ne vidiš li da čovjek 3 dan piše sa mržnjom i određuje šta se smije a šta ne. Ti si tu član od početka teme kao što sam i ja bio. Zašto da nam ovaj sad određuje šta smijemo a šta ne?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom