Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
hvala musapa kkod tebe verovatno stoji nesto druggo na ovom messtu:match_word(trigger)=*****
mora stojati ovako:
match_word(trigger)=#EXTINF
Ma jok ja nemam nista .... ja to onako bubnem pa ostanem zivA Sota ima sigurno bomba combo al neda nikom :-(
Nismo u mrezi a gledamo sve kanale... jel tako boki ??
Прегледај го приврзокот 167238
Прегледај го приврзокот 167239
Прегледај го приврзокот 167240
Odo sad na Cappuccino
Pozdrav
Do njega je nije do vlcDobro jutro svima
Poceo sam da trazim one dreambox streamove i nasao sam neke. Medjutim nakon par minuta gledanja stream jednostavno stane ili prebaci na slijedeci kanal sa liste. Ne buferuje, koliko ja vidim nego jednostavno prebaci. Ako ga ponovo ukljucim radi ok par minuta pa zeza ponovo.
E sad, moje pitanje je da li to moze da se izbjegne sa nekim postavkama u vlc-u (posto njega koristim) ?
Ili da mi preporucite neki drugi player koji je bolji za to.
Ili se ipak radi o internetu onoga koji uploaduje, ili nesto trece ?
Gledanje preku DM ne bi ti preporacal. Doabar drim e zastiten so u&p i sekako treba dobar apload na sopstvenikot.Dobro jutro svima
Poceo sam da trazim one dreambox streamove i nasao sam neke. Medjutim nakon par minuta gledanja stream jednostavno stane ili prebaci na slijedeci kanal sa liste. Ne buferuje, koliko ja vidim nego jednostavno prebaci. Ako ga ponovo ukljucim radi ok par minuta pa zeza ponovo.
E sad, moje pitanje je da li to moze da se izbjegne sa nekim postavkama u vlc-u (posto njega koristim) ?
Ili da mi preporucite neki drugi player koji je bolji za to.
Ili se ipak radi o internetu onoga koji uploaduje, ili nesto trece ?
https://check-host.net