Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
bitku ti i moze poslati ali ne zna on na koji nacin vise radi art...............stare liste rade uz manji tvik.............

..............pitajte mene sva strucna pitanja................odgovaram na sve a ne kao interNacionalac samo da vas hranim listama da bi glasali za mene...............
kako se radi copy paste ,jer vidim da vi samo to postavljate ,hvala
hahahahahahahahahahaha[DOUBLEPOST=1489413600][/DOUBLEPOST]
Art super radi hvala!!!
super ,bravoHalo ,srucnjak si ,povlacim sve sto sam rekao ,
hahahahahahahaahahha[DOUBLEPOST=1489413633][/DOUBLEPOST]
Javise international na pm
imas pm

Ja pokusavam da pokrenem art vec par dana ali bezuspesno.Trazio sam pomoc od svih koje mislim da mogu da mi pomognu ali niko se nejavlja na pm.Ima li neko ko moze da mi objasni samo sa cim da gledam potplayer mi ne radi vise.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Dobro jutro svima evo skeneri izlaze kao na traci evo petica
http://macscannerbyrevolution.blogspot.hr/2017/03/iptv-playlist-checker-105-by-salezli.html
Pa vec za koji dan dva evo vec sestica
http://macscannerbyrevolution.blogspot.hr/2017/03/iptv-playlist-checker-106-by-salezli.html
Bas se pitam zasto izbacuju toliko skenera kad ljude nezanimaju skeneri vec liste, pa bolje da izbacuju liste nego alate jer je poznato da su ljudi sa balkana toliko ljeni da nisu spsobni koristiti nista tako jednostavno vec samo gotov proizvod zapakiran u celofan. Hahaha
Eto moze onda jedno tri domace linije sa exyu kanalima da mi neko zapakuje i posaljena pp necu se nikako naljutiti, jedna je za mene jedna za baku a treca za susjede koji mi posuduju svoj laptop. Eto hvala i pozdrav svima na forumu.

To nije nista novo,moja Baba ima to vec dugo od prosle godine

Jeli je to istina da OTTPlayer krade liste?

Imam nekoga sa LG Smart TV pa neznam sada kako da mu napravim .. necu da mi krade liste neka app
sta je najbolja za WebOS?

Jeli je to istina da OTTPlayer krade liste?

Imam nekoga sa LG Smart TV pa neznam sada kako da mu napravim .. necu da mi krade liste neka app
sta je najbolja za WebOS?

ss player je super samo skidaj , drug ja\ je upotreblava nije lose mozes iptv smart za 6 evra sta god zelis .

Molim ART listu a u zamjenu dajem jednu listu koja nije javna .

Sta ste navalili na taj ART? Lista kao i svaka druga! Najbolja lista je ona koja radi bez problema...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom