Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Tvoje pitanje je na mestu osim,ako @Halo ne odgovori na strucnije pitanje i kaze ljudima koji bi skenirali doticnu listu npr. MAC raspone,na koliko server blokira odnosno na koliko postaviti timeout,da li koristiti proxy i da li ima deviceSN ? Pozz
i da opet sve stane ,svaki put kad je javno spomenemo i damo nacin treci dan ,nesto promjene

bitku nemam ,art imam 2300 usera i oko 1780 macova koji rade savrseno novi rasponi ,jedini je problem novi ti je nik , oko 15 ljudi ovdje imaju art od mene[DOUBLEPOST=1489409954][/DOUBLEPOST]
ok imas pm
Ipak je kod tebe velika guzva na skype,pa mi se nikako ne javljas.Pozdrav-Ushuaia,haha,seti me se.

i da opet sve stane ,svaki put kad je javno spomenemo i damo nacin treci dan ,nesto promjene
Neka odgovori strucno na privatnu prepisku,ne javno,dosta se vukla ART lista,iako nisam imao nikada aktivnublistu,zato sam i zatrazio da objasni,ako zna! P.s. ne deluju mi lose oni njihovi piratski kanali gde se vrte ex-yu filmovi,zato se interesujem,nisam kolektor listi:) pozz

Neka odgovori strucno na privatnu prepisku,ne javno,dosta se vukla ART lista,iako nisam imao nikada aktivnublistu,zato sam i zatrazio da objasni,ako zna! P.s. ne deluju mi lose oni njihovi piratski kanali gde se vrte ex-yu filmovi,pozz
od njega mozes dobiti ,burek sa jogurtom ,i to ceti duplo naplatiti

Сака Панче преку емулатор да ги отклучи кодираните канали од близу сега вип кабелска. Му треба нов бин фајл за конакс и последниот рса клуч. Тоа одамна се работеше не верувам дека има некој што тоа уште го работи.
Znam so bara mu gi citav postovite na drugi sajtovi

Sent from my Alfa 5 using Tapatalk

Nema onog sportbilija poslao datoteku kako se skenira balkantvmedia i nestao jeli i on baniran ili sta. Poslo mapu bez passworda http://www.mediafire.com/file/k71nviimgboon66/balkanskeniranjesportbili.rar
Ako mu se nemoze poslati pp onda je sigurno baniran ili sta dali je jos neko dobio ovu datoteku pa mozda ima i pasword da mi posalje tko zna dali ce se taj bili vise i vratiti.
Mozda ima neki program za te pasworde.
Hteo sam reci ima.

Nema onog sportbilija poslao datoteku kako se skenira balkantvmedia i nestao jeli i on baniran ili sta. Poslo mapu bez passworda http://www.mediafire.com/file/k71nviimgboon66/balkanskeniranjesportbili.rar
Ako mu se nemoze poslati pp onda je sigurno baniran ili sta dali je jos neko dobio ovu datoteku pa mozda ima i pasword da mi posalje tko zna dali ce se taj bili vise i vratiti.
nema kako se skenira samo je 1000 listi unutra i bolje da nema ,da se i to ,neuopropasti
ukupno ima oko 5600 usera tako nesto

nekome ako treba dobra lista za nekoliko çasova (trajaçe do 20:00 :30) na pp neka se jave...

Последно уредено:
jel radi kome ART na SMART IPTV aplikaciji na TV i ako radi ako može na PP ili kako već da mi pojasni....?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom