Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
trazite liste od halo ,i njegovog brata pancepacki ili vec,bice srecni da vam daju copu paste,dijeljenje listi zatvoreno ,do daljneg razlog puno provokatora i sitnih dusa ,a admina nema da uvede red,za ovakvu temu teba stalno jedam moderator da je tu
nisam uopste obracao paznju na hallo ,prvi me je uzeo u postu i napisao nema on nista ,od alata ,onda iz svoje rupe izasao pancepacki ,koji je po zadatku ovdje i sad nek vam oni daju liste toliko od mene do daljneg

dve nedelje te moljakam da mi se javis i sad nista ok nema veze

trazite liste od halo ,i njegovog brata pancepacki ili vec,bice srecni da vam daju copu paste,dijeljenje listi zatvoreno ,do daljneg razlog puno provokatora i sitnih dusa ,a admina nema da uvede red,za ovakvu temu teba stalno jedam moderator da je tu
nisam uopste obracao paznju na hallo ,prvi me je uzeo u postu i napisao nema on nista ,od alata ,onda iz svoje rupe izasao pancepacki ,koji je po zadatku ovdje i sad nek vam oni daju liste toliko od mene do daljneg
Nedaj se iznervirati, uključi ignore za one koji ti idu na kufer, opusti se i uživaj.
Baš u ovoj temi nas ima dosta, što bi rekli kod nas, poganih.
A nešto bi te pitao stručno, ali ne mogu ti poslati pm.

[QUOTE = "Magdalena93, post: 7996938, member: 86863"] Dobro jutro svima evo skeneri izlaze kao na traci evo petica
http://macscannerbyrevolution.blogspot.hr/2017/03/iptv-playlist-checker-105-by-salezli.html
Pa vec za koji dan dva evo vec sestica
http://macscannerbyrevolution.blogspot.hr/2017/03/iptv-playlist-checker-106-by-salezli.html
Bas se pitam zasto izbacuju toliko skenera kad ljude nezanimaju skeneri vec liste, pa bolje da izbacuju liste nego alate jer je poznato da su ljudi sa balkana toliko ljeni da nisu spsobni koristiti nista tako jednostavno vec samo gotov proizvod zapakiran u celofan. Hahaha
Eto moze onda jedno tri domace linije sa exyu kanalima da mi neko zapakuje i posaljena pp necu se nikako naljutiti, jedna je za mene jedna za baku a treca za susjede koji mi posuduju svoj laptop. Eto hvala i pozdrav svima na forumu. [/ QUOTE]

Nije izasao davno vec salezli kada god napravi noviju verziju updejta sliku a bneobjavljuje nove postove sa skenerima vec updejta sliku i download samo da se zna da nije tako davno izaslo.

.
Uhvate indijanci Muju i Hasu.Odvedu ih u njihov logor,i poredaju ih.
Uhvate Muju,i odvedu ga u jedan od raznih satora.
Pita ga poglavica:
-Biraj,Čunga lunga,ili smrt?
-Čunga Lunga-reče Mujo
Uhvate Indijanci Muju,skinu ga,i počnu da ga je** .Nakon 8 sati,puste ga kod Hase.
Izadje on sav nikakav,rasturen,kaže:
-Ako te pitaju Čunga lunga ili smrt,reci smrt...
Ode Haso sad u šator,i pita ga poglavica:
-Čunga Lunga ili smrt?
Kaze Haso sam srećan:
-Smrt!
Poglavica: Čunga Lunga do smrti! hahaha

verzije su izasle prije vise od pola godine

Nema onog sportbilija poslao datoteku kako se skenira balkantvmedia i nestao jeli i on baniran ili sta. Poslo mapu bez passworda http://www.mediafire.com/file/k71nviimgboon66/balkanskeniranjesportbili.rar
Ako mu se nemoze poslati pp onda je sigurno baniran ili sta dali je jos neko dobio ovu datoteku pa mozda ima i pasword da mi posalje tko zna dali ce se taj bili vise i vratiti.

Ovo je moj jedini nick.Ti si mi i poslao ovu art listu nekad davno pa je stala.Da te podsjetimo kome se radi(zaim)imas me i na skype.

ja imam strucno pitanje za halo....
halo mogu li dobiti jednu art listu?
Tvoje pitanje je na mestu osim,ako @Halo ne odgovori na strucnije pitanje i kaze ljudima koji bi skenirali doticnu listu npr. MAC raspone,na koliko server blokira odnosno na koliko postaviti timeout,da li koristiti proxy i da li ima deviceSN ? Pozz

bitku ti i moze poslati ali ne zna on na koji nacin vise radi art...............stare liste rade uz manji tvik.............

..............pitajte mene sva strucna pitanja................odgovaram na sve a ne kao interNacionalac samo da vas hranim listama da bi glasali za mene...............

Mislim da je dosta pravokacija na strani internacionala dnevno se international pravocira ,ostavite coveka na miru neka radi sto je nemu volja ,neka deli liste i pomaze ljudima kojima je pomoc potrebna,za razliko od dosta drugih clanova na forumu koji samo dolaze na forumu i naprave nered.poz za sve dobronamerne clanove na najboljem forumu KAJGANA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom