Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Nauciti skenirati je tesko i mukotrpno ali je jos teze nekoga moliti za listu,ima tu puno vas koji dajete liste i Hvala svima,ali kad neki tipovi vide tu da pkse :imali neko stabilnu listu e onda se na njega obruse isto tako neki koji kao sve znaju ,malo razumjevanja za sve i bice sve u redu![DOUBLEPOST=1489240487][/DOUBLEPOST]
zbog dosta upita za ProgDVB,da ne odgovaram pojedinačno....evo,postavio sam ga tu,pa skidajte....
http://www.mediafire.com/file/a6wdqgm2k97xx0p/ProgDVB7.17.5Std.zip

zok jel to samo player ili ima vise mogucnosti,dali je samo za satelitsku,ako ti nije tesko da malo objasnis!Hvala

moze li neko na pm balkanmediu m3u ne treba mi validan username i password samo kako izgleda,lijep pozdrav

pozdrav za sve ,vratimo se koji mjesec unazad ,i sagledajmo situaciju ,i postavite sebi pitanje,sta jevaznije imati scaner i scanrati i imati 100 listi,od kojih nijedna neradi kako treba,pitanje hocu da scaniram,da naucim i mislite ako imate scanere combo liste da je stim posao zavrsen,hocete da postanete strucnjaci preko noci,to je nemoguce to znamo mi koj smo godinama u ovoj temi,naprimjer dobijem pm ,ako moze lista posaljem listu ,ok hvala lista radi odlicno drugi pm ,ako nije tajna kako dolazis do listi,ako moze scaner i nacin,ili ako imas server ,da nije javan itd ,svaka cast ko je da je ,ali neznam te ,ni ko si ni sta si ,i onda prodje euforija scaniranja koja je trajala krace nego sto sam mislio ,i novi pm od istih likova vise nespominju ,ni scaner ,ni nacin ,nego ako moze lista da netrza . vremenom se stekne povjeremje ,tako se i neke stvari podijele snekim ljudima ,nekome vise nekome manje ,svako je u necemu dobar ,i sto je najvaznije ako dobijete nesto vrijedno ,postujte to i cuvajte povjerenje
i na kraju sta je vaznije imati scaner ,combo liste ,alate,koji su svi slicni jedni drugima,ili jednu dobru listu ,da kao covjek pogledas utakmicu ili neki film
i hvala svima na podrsci u trenucima ,znate vec kojima.i bilo bi dobro da se Burman vrati ,on doprinosi dobroj atmosferi ovdje ,burmane izdrzi dvije sedmice i tu si ,Dsuki znate sta je vec moderator rekao
Tsot j da pozdravim ,decko voli mir ,bio je umjesan u pricu ni kriv ni duzan,
toliko
@international fala bogu sto ima lugje kako tebe na ovoj forum..
i jas sakav da naucam da skeniram za da ne zamaram za listi..stignav do nekade i sfativ deka skaniranje ne e za sekogo..toa e za lugje sto se bavat so elektronika i internet, za informaticari i elektroinzineri...
nema sekoj vreme da skenira da kupuva drimboksovi i programi, za da moze da gleda TV na laptop, osven ako ne mu e profesija
a za kurcenje i postiranje silki kako @Sota , sekoj sto e po navlezen moze da skenira i da se fali- ali mu e DZABE poshto nikoj ne pocituva falbadzija

Nauciti skenirati je tesko i mukotrpno ali je jos teze nekoga moliti za listu,ima tu puno vas koji dajete liste i Hvala svima,ali kad neki tipovi vide tu da pkse :imali neko stabilnu listu e onda se na njega obruse isto tako neki koji kao sve znaju ,malo razumjevanja za sve i bice sve u redu![DOUBLEPOST=1489240487][/DOUBLEPOST]

zok jel to samo player ili ima vise mogucnosti,dali je samo za satelitsku,ako ti nije tesko da malo objasnis!Hvala

samo za satelitsku

sta mislis koliko ce dugo ovi skeneri radit???

deviceMac=00:1A:79:30:
deviceMac=00:1A:79:32:
deviceMac=00:1A:79:35:
deviceMac=00:1A:79:36:

http://cms.radiokafic.com:80/

Pozdrav svima.
Ja sam novi clan na forumu iako sam duze pratio forum kao gost.
Da li biste mogli da mi posaljete stabilnu listu u pm sa "EXYU programima"?
Bio bih Vam veoma zahvalan i koristio bih je iskljucivo u privatne svrhe.
Pozdrav.

moze li neko na pm balkanmediu m3u ne treba mi validan username i password samo kako izgleda,lijep pozdrav

...............ne mozes ga vise skenirat kao prije ako na to mislis..............

default_king2.gif

zar je teško malo otvoriti naziv tog programa...i sve piše o njemu,malo proguglati,što se može s tim...
mora li sve biti na tacni,na izvolite.....?

Ete vi napravete si kombo
username=xxxxF2CBdb
password=xxxxF2CBdb
xxxx = cetiricifren broj, garantirano naogate :).
Za onie koi ne znaat kako ova vo txt dokument:
Код:
@echo off
     FOR /L %%G IN (1000, 1, 9999) DO (
     echo.%%G>>dictionary.ini
     echo Number: %%G
     )
end
Zacuvajte kako nesto.bat. Pokrenete za minutka e gotova combo listata (broevi od 1000 do 9999), dictionary.ini za losmijev skener.
Skeniranje vaka:
Код:
http://starsiptv.net:5969/get.php?username=*F2CBdb&password=*F2CBdb&type=m3u
Skenirate preku proxy adresi, zatoa sto serverot ve blokira. Ke najdete mnogu listi :).

Za onie koi ne znaat kako ova vo txt dokument:
Код:
@echo off
     FOR /L %%G IN (1000, 1, 9999) DO (
     echo.%%G>>dictionary.ini
     echo Number: %%G
     )
end
Zacuvajte kako nesto.bat. Pokrenete za minutka e gotova combo listata (broevi od 1000 do 9999), dictionary.ini za losmijev skener.
Skeniranje vaka:
Код:
http://starsiptv.net:5969/get.php?username=*F2CBdb&password=*F2CBdb&type=m3u
Skenirate preku proxy adresi, zatoa sto serverot ve blokira. Ke najdete mnogu listi :).
BRAVO!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom