- Член од
- 31 јануари 2016
- Мислења
- 23
- Поени од реакции
- 11
Evo na slucajan princip si izbran da gledas Македонски VIP канале.Zelim ti ugodno gledane i lak dan.
@Pifi Pedalot aj ako moze pass))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Evo na slucajan princip si izbran da gledas Македонски VIP канале.Zelim ti ugodno gledane i lak dan.
ne moze pass je dobil samo@Pifi Pedalot aj ako moze pass))
sve radi ok ,samo promjeni ip ,ili probaj restartaj modem ,Da li kod vas rade serveri 2 i 3 od balkantvmedia? Izgleda da ih je neko "ubio", ne rade cijelo jutro.
pozdrav za sve ,vratimo se koji mjesec unazad ,i sagledajmo situaciju ,i postavite sebi pitanje,sta jevaznije imati scaner i scanrati i imati 100 listi,od kojih nijedna neradi kako treba,pitanje hocu da scaniram,da naucim i mislite ako imate scanere combo liste da je stim posao zavrsen,hocete da postanete strucnjaci preko noci,to je nemoguce to znamo mi koj smo godinama u ovoj temi,naprimjer dobijem pm ,ako moze lista posaljem listu ,ok hvala lista radi odlicno drugi pm ,ako nije tajna kako dolazis do listi,ako moze scaner i nacin,ili ako imas server ,da nije javan itd ,svaka cast ko je da je ,ali neznam te ,ni ko si ni sta si ,i onda prodje euforija scaniranja koja je trajala krace nego sto sam mislio ,i novi pm od istih likova vise nespominju ,ni scaner ,ni nacin ,nego ako moze lista da netrza . vremenom se stekne povjeremje ,tako se i neke stvari podijele snekim ljudima ,nekome vise nekome manje ,svako je u necemu dobar ,i sto je najvaznije ako dobijete nesto vrijedno ,postujte to i cuvajte povjerenje
i na kraju sta je vaznije imati scaner ,combo liste ,alate,koji su svi slicni jedni drugima,ili jednu dobru listu ,da kao covjek pogledas utakmicu ili neki film
i hvala svima na podrsci u trenucima ,znate vec kojima.i bilo bi dobro da se Burman vrati ,on doprinosi dobroj atmosferi ovdje ,burmane izdrzi dvije sedmice i tu si ,Dsuki znate sta je vec moderator rekao
Tsot j da pozdravim ,decko voli mir ,bio je umjesan u pricu ni kriv ni duzan,
toliko[DOUBLEPOST=1489235929][/DOUBLEPOST]
sve radi ok ,samo promjeni ip ,ili probaj restartaj modem ,
Internacional druze imas PMpozdrav za sve ,vratimo se koji mjesec unazad ,i sagledajmo situaciju ,i postavite sebi pitanje,sta jevaznije imati scaner i scanrati i imati 100 listi,od kojih nijedna neradi kako treba,pitanje hocu da scaniram,da naucim i mislite ako imate scanere combo liste da je stim posao zavrsen,hocete da postanete strucnjaci preko noci,to je nemoguce to znamo mi koj smo godinama u ovoj temi,naprimjer dobijem pm ,ako moze lista posaljem listu ,ok hvala lista radi odlicno drugi pm ,ako nije tajna kako dolazis do listi,ako moze scaner i nacin,ili ako imas server ,da nije javan itd ,svaka cast ko je da je ,ali neznam te ,ni ko si ni sta si ,i onda prodje euforija scaniranja koja je trajala krace nego sto sam mislio ,i novi pm od istih likova vise nespominju ,ni scaner ,ni nacin ,nego ako moze lista da netrza . vremenom se stekne povjeremje ,tako se i neke stvari podijele snekim ljudima ,nekome vise nekome manje ,svako je u necemu dobar ,i sto je najvaznije ako dobijete nesto vrijedno ,postujte to i cuvajte povjerenje
i na kraju sta je vaznije imati scaner ,combo liste ,alate,koji su svi slicni jedni drugima,ili jednu dobru listu ,da kao covjek pogledas utakmicu ili neki film
i hvala svima na podrsci u trenucima ,znate vec kojima.i bilo bi dobro da se Burman vrati ,on doprinosi dobroj atmosferi ovdje ,burmane izdrzi dvije sedmice i tu si ,Dsuki znate sta je vec moderator rekao
Pa to je druze moj tacno ono sto sam ja prekjuce napisao.I sam si to procitao.Ne postaje se znalac ni u cemu lako,pa ni u ovome.Puno pozdrava za tebe i javi mi se kad mozes na skype.pozdrav za sve ,vratimo se koji mjesec unazad ,i sagledajmo situaciju ,i postavite sebi pitanje,sta jevaznije imati scaner i scanrati i imati 100 listi,od kojih nijedna neradi kako treba,pitanje hocu da scaniram,da naucim i mislite ako imate scanere combo liste da je stim posao zavrsen,hocete da postanete strucnjaci preko noci,to je nemoguce to znamo mi koj smo godinama u ovoj temi,naprimjer dobijem pm ,ako moze lista posaljem listu ,ok hvala lista radi odlicno drugi pm ,ako nije tajna kako dolazis do listi,ako moze scaner i nacin,ili ako imas server ,da nije javan itd ,svaka cast ko je da je ,ali neznam te ,ni ko si ni sta si ,i onda prodje euforija scaniranja koja je trajala krace nego sto sam mislio ,i novi pm od istih likova vise nespominju ,ni scaner ,ni nacin ,nego ako moze lista da netrza . vremenom se stekne povjeremje ,tako se i neke stvari podijele snekim ljudima ,nekome vise nekome manje ,svako je u necemu dobar ,i sto je najvaznije ako dobijete nesto vrijedno ,postujte to i cuvajte povjerenje
To je sve tacno,tako stvari funkcionisu i u zivotu,ali ovi paneli, (U/P,Mac) sa ex-yu prostora su napravili takvu euforiju,sada da li slucajno ili je jednostavno takav biznis,ja ne znam!pozdrav za sve ,vratimo se koji mjesec unazad ,i sagledajmo situaciju ,i postavite sebi pitanje,sta jevaznije imati scaner i scanrati i imati 100 listi,od kojih nijedna neradi kako treba,pitanje hocu da scaniram,da naucim i mislite ako imate scanere combo liste da je stim posao zavrsen,hocete da postanete strucnjaci preko noci,to je nemoguce to znamo mi koj smo godinama u ovoj temi,naprimjer dobijem pm ,ako moze lista posaljem listu ,ok hvala lista radi odlicno drugi pm ,ako nije tajna kako dolazis do listi,ako moze scaner i nacin,ili ako imas server ,da nije javan itd ,svaka cast ko je da je ,ali neznam te ,ni ko si ni sta si ,i onda prodje euforija scaniranja koja je trajala krace nego sto sam mislio ,i novi pm od istih likova vise nespominju ,ni scaner ,ni nacin ,nego ako moze lista da netrza . vremenom se stekne povjeremje ,tako se i neke stvari podijele snekim ljudima ,nekome vise nekome manje ,svako je u necemu dobar ,i sto je najvaznije ako dobijete nesto vrijedno ,postujte to i cuvajte povjerenje