Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ima li ko najsveziju ART listu, ne mora biti user i pass, treba mi samo lista sa osvezenim kanalima. Postoji li nacin da se ART lista "skine" ako se ima ispravan User i Pass?

Evo pronadeno preko 2500 linija od toga cu podijeliti ravno tisucu samo dok ih postavim i objasnim u rar sa passwordom pa tko hoce neka si skine. Ovo i nije bilo tako tesko inace nisam ih trazio sa ovim skenerom jer bi trajalo predugo ali sam ga upotrijebio za skinuti m3u liste na komp. Eto odijelio sam ravno tisucu komada a upotrijebio saqmo jednu combo sa mac adresama koju sam prepravio u notepad++ inace vam je program super sve radi u mahu plus ovo za odstranjivanje duplikata iako se moze i u notepadu isto ali ovako brze http://textmechanic.com/text-tools/basic-text-tools/remove-duplicate-lines/

2017-03-07_013555.png

Evo pronadeno preko 2500 linija od toga cu podijeliti ravno tisucu samo dok ih postavim i objasnim u rar sa passwordom pa tko hoce neka si skine. Ovo i nije bilo tako tesko inace nisam ih trazio sa ovim skenerom jer bi trajalo predugo ali sam ga upotrijebio za skinuti m3u liste na komp. Eto odijelio sam ravno tisucu komada a upotrijebio saqmo jednu combo sa mac adresama koju sam prepravio u notepad++ inace vam je program super sve radi u mahu plus ovo za odstranjivanje duplikata iako se moze i u notepadu isto ali ovako brze http://textmechanic.com/text-tools/basic-text-tools/remove-duplicate-lines/

Прегледај го приврзокот 166191

kako radi too

Ne radi nikako ne lozi se. Obican folirant

Ja ga juce pitam za ART listu naravno da nije nista ni odgovorio.. :D

Прегледај го приврзокот 166191

Sb. posalji jednu na pm

Ne radi nikako ne lozi se. Obican folirant

Ja ga juce pitam za ART listu naravno da nije nista ni odgovorio.. :D

Ajde nadi jednu pa posalji na pm a listu sam objavio i imas ju za skinuti dosta postova unazad pa molim lijepo svi bi nesto na tacnu :vozbud: a kao drugo mnogi neznaju kako se gleda art lista ili su blokirani ili je nesto do njih pa kad ju nades malo nas prosvijetli.

Da, evo da se ispravim, objavio si 2, jedna ne radi, pogledaj samo u nju onaj deo gde pise:

ChannelID=213 (tako treba)

kod tebe u listi je:

channelId=hannelId= (zato lista i ne valja)

Dok sam drugu video tek kasnije i ona je ok.

A ne brini se ti nista, kako se Art gleda znao sam pre tebe, samo sto se ja ovde ne ku**** i ne gasim liste bez potrebe, udjem jednom 7 dana na forum. Jedno priznajem da ne znam kako da se skine sveza lista (ART) to je sve.

Bolje da priznam da ne znam nego da solim pamet svima redom. I onaj skener (Losmijev) sto si kao skenirao ART pa kao nadje, da da, samo pusti i jednu listu da radi.. Nagledaces se :D

Ajde nadi jednu pa posalji na pm a listu sam objavio i imas ju za skinuti dosta postova unazad pa molim lijepo svi bi nesto na tacnu :vozbud: a kao drugo mnogi neznaju kako se gleda art lista ili su blokirani ili je nesto do njih pa kad ju nades malo nas prosvijetli.
Pozz!Bili,kako te nije sram,nadam se da ces poslije svega doboti dozivotni BANN,stvarno ispod svakoga nivoa,pa zar mislis da smo svi mi budale

i produlzuvaat falbite denes uplaka za 1 mesec i ete jas imam bitka :) abe ve znam site :)[DOUBLEPOST=1488837749][/DOUBLEPOST]

isto i dsuki... site koj objavuvaat sliki fotografii uplakaat za 1 mesec da se iznagledaat i slikaat eve jas imam bitka :)
nisam bas razumio sta si napisao ali ako mislis da placam onda se varas.

SportBili da vidis i ti kako izgleda ART...posto sam jezik od tebe...ja ovo ja ono....ko zna ko si ti....
poeqe.jpg

Volim iluzioniste evo tisucu (1000) listi pa se nadam da ce vam potrajati barem neko vrijeme i nemojte napadati odma one prve pa ima ih dosta izaberete onako jednu bezveze u tolikoj skupini.password saljem na pm ali naglasite "pass1000" kao poruku da nelistam drugo neotvaram
Download 1000 https://www.mediafire.com/?ifeua5j8mqvx3vk[DOUBLEPOST=1488888754][/DOUBLEPOST]
SportBili da vidis i ti kako izgleda ART...posto sam jezik od tebe...ja ovo ja ono....ko zna ko si ti....
poeqe.jpg
Evo da samo kazem jedno sigurno se necu predstaviti imenom ali ja za razliku od nekih i dalje letim ako me mozda neko razumije

Volim iluzioniste evo tisucu (1000) listi pa se nadam da ce vam potrajati barem neko vrijeme i nemojte napadati odma one prve pa ima ih dosta izaberete onako jednu bezveze u tolikoj skupini.password saljem na pm ali naglasite "pass1000" kao poruku da nelistam drugo neotvaram
Download 1000 https://www.mediafire.com/?ifeua5j8mqvx3vk[DOUBLEPOST=1488888754][/DOUBLEPOST]
Evo da samo kazem jedno sigurno se necu predstaviti imenom ali ja za razliku od nekih i dalje letim ako me mozda neko razumije

SportBili ako može "pass1000" puno hvala

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom