Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@international dodji na skype drug i bez nervoze samo ingnor!!![]()
Dobro neko rece sad ce ping kamikaze da prosvjetle narod ovdje i da ukazu nama svima na greske u moralu etici etc.pusti te to sad ce njegova braca pingovati forum ,onda poslije dodju ovdje i glume ,dobrocinstvo
pusti te to sad ce njegova braca pingovati forum ,onda poslije dodju ovdje i glume ,dobrocinstvo
Javna tajnaa ko to pinguje forum?? znas ime??

ама не гледам друг да поставува слики на цел екран,само ти,а и на друг му правам забелешка,Ovdje si mi sladak
Прегледај го приврзокот 165936
Kako si mogaosamo to Ime da si das??? Faca si nema sta... ljepa ti slika na SF-u ...
Znam i slikovno je Burman cak to dokumentovaoa ko to pinguje forum?? znas ime??

Ако се не варам и РТЛ преноси бокс.Treba mi stabilan i u dobroj rezoluciji SKY BOX OFFICE za boks veceras pa bih zamolio ako neko ima da mi se javi na pm. Unaprijed hvala
Znam i slikovno je Burman cak to dokumentovao![]()
Available to Virgin Media !Treba mi stabilan i u dobroj rezoluciji SKY BOX OFFICE za boks veceras pa bih zamolio ako neko ima da mi se javi na pm. Unaprijed hvala
[DOUBLEPOST=1488646110][/DOUBLEPOST]Postoji i TV album na ovom forumu, ali za nekoga to izgleda ne vazi ! 
Da li je moguce to potvrdit, mislim da sa boljom tehnikom se tesko moze potvrdit !!!i moderator je to potvrdio???