- Член од
- 14 декември 2014
- Мислења
- 9
- Поени од реакции
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Momak pogresio si i mesto i vreme ovde nije mesto za popovanje idi tamo odakle si dosao pa tamo popuj koliko hocesMa,hteo sam da kazem:''Veci pravoslavci od patrijarha Vartolomeja"
Sorry![]()
Takvi se mogu prebrojati na prstima jedne ruke.Dobro,,mozda sam malo preterao?(mnogo je kume)to mi je drug i nije vise ovdje zato sam ti odgovorio ,a scanere je dobio koje trebao i servere naravno
O,evo ga kos jedan ljutiti ''banovac"Momak pogresio si i mesto i vreme ovde nije mesto za popovanje idi tamo odakle si dosao pa tamo popuj koliko hoces
Verovao ili ne, ja i ne znam sta ima po listama koje nalazim.IZGLEDA NISTA OD MOJE PREMIJER LIGE BIH I KANALA ARENA 5+ BH...
INTERNATIONAL, DSUKI, BURMANN, MIKUSHA, TISSOT, MILUTIN, WHITE, PIFI????????????????????????????
Imao sam te kanale u dvije liste i to Gradina i BitkanaNeretvi ali su mi one prestale sa radom a jedino taj kanal prenosi premijer ligu BH koja pocinje danas.Verovao ili ne, ja i ne znam sta ima po listama koje nalazim.
Predpostavljam da je tako i kod vecine kolega.
Lake bi bilo da trazis odredjenog restrimera ili listu.