Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Momak koji nikada n ikoga ovdje spomeno nije(prozvao) ili na bilo koji drugi nacin doprinjeo da se neko osjeca bezvrjednim je Tisot. Zato bih zamolio sve istinske ljubitelje ovog foruma i svega sto on jeste prestanite pisati lose o momku. :boksix::boksix::boksix:

Wrong :)
Еве ти веднаш демант :)
ex.png

P druze ako je sa tobom imao raspravu ovdje neznaci da je los lik. zar ne ?
Necu ja da budem sad njegov advokat pa da odgovaram isto stgo ti je on napisao prije 3 ili 4 stranice. Nego samo kazem da je momak pomagao ovdje mnogima, to mogu da potvrde ovdje i clanovi sa kajgane.
Istina podpisujem[DOUBLEPOST=1487971864][/DOUBLEPOST] [DOUBLEPOST=1487971989][/DOUBLEPOST] [DOUBLEPOST=1487972634][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Jesam li je tebe i u jednoj reci spomenuo?
Koliko vidim nisam,pa ne bi trebao da se mesas u ovu pricu!Jedino,ako si drveni advokat na forumu,pa zastupas pojedine clanove foruma?
Ali kad vec jesi...
To sto je neko otisao sa foruma,nimalo ne menja stvar i moje misljenje o njemu i njemu slicnima....Da se radi samo o tim serverima,bilo bi dobro.
U proteklih 15-ak dana,unisteno je vise listi,nego u proteklih par godina i to samo zahvaljujuci vama i vasem prepucavanju sa staffom sa SF-a.Neznajuci sta cete,valjda da bi skrenuli paznju na sebe,par vas pocinjete ludilo.Dok ljudi sa SF-a javno objavljuju skenere i ostale korisne aplikacije za IPTV,u istom momentu,ovde krece poplava listi,valjda da bi dokazali da ste ''veci katolici i od samog Pape''.
Nazalost niste,jer su ljudi puno duze u tom poslu i daleko su strucniji po tom pitanju od svih vas i MENE NA PRVOM MESTU!
Isto tako,na svako postavljeno pitanje:''Cime skenirate"?ili "Kako doci do tih skenera''?i jos mnogo slicnih pitanja upucenih vama od drugih clanova foruma,odgovara se sa:"hihihihi"ili''ma to je mnogo tesko ne pokusavajte" i slicno...Nigde konkretnog odgovora sto se tice strucnih stvari,mada ga mozda i nemate?
Najlakse je davati liste i jos biti javno zamoljen za listu.Ah meraka...
Mislim da to sto ste banovani,ne bi trebalo da bude razlog za toliku ljutnju i bes,ili mozda jeste?
Ako je neko trebao da bude ljut,onda sam to trebao biti ja.Dva puta sam banovan na SF-u bez nekih velikih razloga.Tada sam i ja izgovorio svasta za jednog moderatora,ali nisam u tom trenutku poistovetio ceo forum sa istim.Kasnije smo popricali kao ljudi i vratili stvari u normalu.Ljudski je gresiti!
I na kraju,da ti kasnije ne bih priustio to zadovoljstvo da pricas i pises,bolje je da ja kazem:
''Hvala ti za dve liste koji si mi dao prosle godine''!
Svako dobro:)
Elvis has left the building;)

p.s.neznam sta ste i kome hteli da dokazete,ali ste zajebali ''sirotinju raju''!
to mi je drug i nije vise ovdje zato sam ti odgovorio ,a scanere je dobio koje trebao i servere naravno

imali ko volju mene klempavog da nauci da nadjem koje liste a ne samo da molim po forumu....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom