Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Paa, mogu reci, ne, mogu TVRDITI da si iskusniji u ovome.
Ali samo u tome. Kao covek, moze se reci obrnuto. Mozda si duplo, mozda i troduplo stariji, a takvo ponasanje. Sramota bi me bilo.
A te pretnje da ces objaviti sve. Rekoh vec, OBJAVI. Ali samo ces unistiti liste ljudima. I te pretnje, to je samo dokaz koliko si mentalno i psihicki zaostao.
daj podijeli ljudima liste pomozi ,pusti suplju ,[DOUBLEPOST=1487511089][/DOUBLEPOST]postavis scaner sa linkovima u njemu i sa linkom za skidanje koji obidje citav net ,onda optuzujete ljude da unstavaju ,koja ironija

i malo dijete tamo u tunguziji od 6 godina zna kako izvuci mac ,jer ga je mogao skinuti sa zna se gdje bez ikakvog hide ,smisljeno i odradjeno super svaka cast

nejer milsim da sve treba ici na pm ja imam macove godinama i uvijek sam davao na pm ,medjutim ,davanje scanera javno i postavljanje njihovih linkova javno za skidanje i uopste rasprava o macovima javno ,da svaki restrimer vidi sta se radi ,samo po sebi je unistavanje ,trebalo je sve uradiiti diskretnije ,sad sto i kako kome je bio cilj ko to zna

daj podijeli ljudima liste pomozi ,pusti suplju ,[DOUBLEPOST=1487511089][/DOUBLEPOST]postavis scaner sa linkovima u njemu i sa linkom za skidanje koji obidje citav net ,onda optuzujete ljude da unstavaju ,koja ironija
Prvi citat:
Jedno pitanje samo: Ko je trazio da se objave skeneri?
Drugi citat:
Ko mi poslao na PM poruku i potrazio listu, taj je i dobio. Oni mogu to i potvrditi, mogu i slikati. Ali nema svrhe.

Ja nisam nkiad postavljao scennere dao sam doduse malo liste koje trazio ali sam juce postavio samo 2
servera od MAC i to je to sad kako sam ja doso do servera do scannera moji problem a ako neko hoce da skenira ide na netu nalazi sam servere napravi combo listu i cepaj nije nikakav problem.

E sad ima doduse ko zlo upotrebljavaju ja ne.

POZ INTERNATIONAL :)
MY Friend ako moze jednu listu ex-yu THANKS

Jel' moze ovako ?
sf vs international&dsuki
stacu na stranu onog, koji ne uzima pare od IPTV-a ! ;):):D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom