Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Momci, sad vas razumem. Godinama ste ispred nas :D:D:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Znaci u tome je problem. Nikad necemo dostici vas nivo :D :D :D :D
(za nepismene i neobrazovane: sarkazam, guglajte)
ko si ti ,javi se za jedno 12 godina ,pa kad steknes iskustvo rapravljaj se sa nama[DOUBLEPOST=1487510315][/DOUBLEPOST]
sacu da postavim sve servere od mac od get pa nek ljudi scenniraju

moja roba moji ducan
stavi drug slobodno a ja cu onda objaviti sve macove

Moram priznati, primecujem da MAC skeniranje (koje je ovde skoro zazivelo) definitivno ide u zaborav !
Izgleda su aktuelne neke druge metode ! ;):):D

ko si ti ,javi se za jedno 12 godina ,pa kad steknes iskustvo rapravljaj se sa nama[DOUBLEPOST=1487510315][/DOUBLEPOST]
stavi drug slobodno a ja cu onda objaviti sve macove
Paa, mogu reci, ne, mogu TVRDITI da si iskusniji u ovome.
Ali samo u tome. Kao covek, moze se reci obrnuto. Mozda si duplo, mozda i troduplo stariji, a takvo ponasanje. Sramota bi me bilo.
A te pretnje da ces objaviti sve. Rekoh vec, OBJAVI. Ali samo ces unistiti liste ljudima. I te pretnje, to je samo dokaz koliko si mentalno i psihicki zaostao.

international напиша:
podjeljenje liste na pm ,idemo dalje

prijatelju mozeli i za mene lista ili neki usser i pass od bitka na reretvi
pozz i hvala

a sto da ti internacional objavis mac odma ne razumem hoces reci da ti to imas jer tako
nejer milsim da sve treba ici na pm ja imam macove godinama i uvijek sam davao na pm ,medjutim ,davanje scanera javno i postavljanje njihovih linkova javno za skidanje i uopste rasprava o macovima javno ,da svaki restrimer vidi sta se radi ,samo po sebi je unistavanje ,trebalo je sve uradiiti diskretnije ,sad sto i kako kome je bio cilj ko to zna

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom