Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Istina ovi valjda i ne spavaju vise nego smisljaju sta ce napisat zahvaljujem im se i ja u svoje ime
toliki publicitet nema ni tramp heheh.
Hvala bokiju ,bindu,denisu na paznji najljepsa hvala![]()
Smatraj ovo dobronamjerno jer vidim da si ok decko.I nek to ostane medu nama I kad ti vec pisem da ti samo velim da je do svega doslo radi Sote on je najvise ljepio slike i falio se ja imam ovo ja sam ono i da sad ne nabrajam a mene nepravda boli i to ne samo na sf forumu vidi sta radi na drugima i onaj ban sto sam dobio pa ja imam u sobi 3 prijatelja i cujemo se skoro svaki dan sna skype iako su mi rekli da ih ne spominjem nikad i necu i ja sam njih zezao sa onom recenicom ---jel ste se dovukli iz vip sobe van to nije vrijedanje to je zezancija,a da sam sirio negativno energiju to nije istina ma podijelio sam na tone lista i imam prijatelja na forumu i u vip i oni koji su mali ljudi cak sam sa losmijom bio na skype do nekog vremena sad smo se udaljili malo.I nije ti meni do vip iako znam sve sta je unutra to ti meni nista ne treba jer ja to ne koristim aj nek si mi ok poz.. Damir
Umalo da zaboravim.tramp.
Zasto? Sta ti imas protiv mog pitanja? Ljudi pitaju svaki Dan jedno te isto sta ces njima reci?cijelo vrijeme sam se suzdrzavao od komentarisanja ali stvarno moram da ti kazem da si dosadan vise
evo ide odmah poslato vazi do septembra 22poruka za internacionala...potrebna mi je jedna lista sa uk+usa kanalima za mog prijatekja engleza...dao si mi pre 5,6 meseci jednu listu neradi vise...hvala unapred druze moj....
poslao ti ja novi user i passIma li netko koji listu viška istekla mi balkantvmedia ?
imas pmdecki da ne vi se mesham u muabet
ama ako moze edna lista Balkanska ex-yu da ne kochi?
vo PM falaa
@international ima li?