Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
De pogledaj postove na SF i na kajgana pogledaj koji clanovi i sta objavljuju i od kad su na kajgani progledaj malo svojim ocimapa nejasno je to,zasto unistavate liste????
cemu to??? jel tako pomazes clanovima na forumu ili ih zajebavas tako sto im gasis liste???
Ne e bitka na neretva ,pa nema mnogu blokirano samo 20 ip adresi cudnoi toa samo od makedonija pffff[DOUBLEPOST=1487462127][/DOUBLEPOST]
ohhh mo ri majko abe vie stvarno ste maheri za fotografiranje mi mnogu e krataka za bitkananenretvi hahahaha odi pod nekoja maloka izm..j sehahahah
upravu si ,koja je razlika kad se prica o macu 4 dana uzastopce ,i onda se postavi server i daju upustva zar to netreba ici na pm ,de razmislistvarno ste preterali!!!
za nekoliko dana ste pogasili na tone liste i servera,jel tako pomazete ili nas zajebavate????
pa gledam mene me citirasNe e bitka na neretva ,
Ne planiram da te citiram .
Sto imam si imam za mene i si gledam , a moze i nekoja da pustam free na pm , javno vekje nee.Samo PM
daj promjeni se ip u dva poteza gdje ti zivishttp://www.ip-tracker.org/locator/ip-lookup.php?ip=95.86.61.xx aj sega so baras vo bitka? da te odblokiram li? neli ti kazav deka te znam od kaj si?
Continent:Europe (EU)
Country:Macedonia(MK)![]()
Capital:Skopje
State:Negotino
City Location:Negotino
ISP:Inel Internacional Dooel Kavadarci
Organization:INEL Internacional Kavadarci
AS Number:AS49056 Inel Internacional Dooel Kavadarci
Time Zone:Europe/Skopje
Local Time:01:06:38