- Член од
- 10 мај 2013
- Мислења
- 366
- Поени од реакции
- 239
da da ti dam lista jel oces test? da se iznaslikas i onda evo jasam car imam skener i imam bitka i tako dalje nista nematedaš mi listu,ako mi ti daš,što želiš vidjeti....?
hahahaFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da da ti dam lista jel oces test? da se iznaslikas i onda evo jasam car imam skener i imam bitka i tako dalje nista nematedaš mi listu,ako mi ti daš,što želiš vidjeti....?
hahahane diram bitku i još par...budi manga,pa pred svima napiši,koji želiš program,ali s time da mi daš listu...sad budi frajer.....

ovo ti je dobro,samo jeda ne radi.....ali mene to ne zanima,ja hoću bitkunaneretvi.....
i ja ocu nesto all nema
ajd dosta za danas pozdravi jas ja sakam carevata kerka ama nema.....ovo ti je dobro,samo jeda ne radi.....ali mene to ne zanima,ja hoću bitkunaneretvi.....
Budan sam zok,za mene i tebe dan tek pocinjeda vidimo tko je budan,jedna lista,ako se ne bude preservao i čuvao samo za sebe,raditi će dugo......[DOUBLEPOST=1487373769][/DOUBLEPOST]bobanku ti su mi najdraži,a oni traže,ne znam ni ja što....