Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
I ja sam primetio da je prilikom skeniranja Mac adresa važno četvrto polje 00:1a:79:_:_:_
Ali molim internationala da objasni kako praktično se mjijenja četvrto polje. Skeniranje traje i po dva dana. Znači kako da se to sve skrati, jer kad skeniranje počne nemožeš prekidati da bi promjenio četvrto polje sa 2a ili 2b itd.
Ja skeniran sa Xenu i sa Salezi skener[DOUBLEPOST=1485790494][/DOUBLEPOST]I ja sam primetio da je prilikom skeniranja Mac adresa važno četvrto polje 00:1a:79:_:_:_
Ali molim internationala da objasni kako praktično se mjijenja četvrto polje. Skeniranje traje i po dva dana. Znači kako da se to sve skrati, jer kad skeniranje počne nemožeš prekidati da bi promjenio četvrto polje sa 2a ili 2b itd.
Ja skeniran sa Xenu i sa Salezi skener

Mozes i vo spojler tret pat. Prva-code Vtora-nisto Treta-spojler. Ovoj Persian vladee 2godini kako user ima i na Dmshare.[DOUBLEPOST=1486089174][/DOUBLEPOST]
I ja sam primetio da je prilikom skeniranja Mac adresa važno četvrto polje 00:1a:79:_:_:_
Ja skeniran sa Xenu i sa Salezi skener[DOUBLEPOST=1485790494][/DOUBLEPOST]I ja sam primetio da je prilikom skeniranja Mac adresa važno četvrto polje 00:1a:79:_:_:_
Ja skeniran sa Xenu i sa Salezi skener
Ke gi napravis pomali kombata 1,5mb.Od 5mb gi pravis 1.5 ili 2mb ako se golemi ke ti preskoknuva Xenu. A za salezli a mozes i Xenu treba vpn.

Последно уредено:
Добро утро Кајјгана и од мене поздрав до сите кајганџии

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom