Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
sve je ovo planirano
naravno
jos od ove slike sa drugog foruma
objavljenje prije dvije sedmice tako nesto fino se vide macovi ,bez laznog morala i suplje nevredjam nikoga sa tog drugog foruma samo iznosim cinjenice
Internet_TV_Skripte_i_Aplikacije_Strana_122.png
[DOUBLEPOST=1485680436][/DOUBLEPOST]
pozdravio bi internacionale ako nesta imas i zamolio bi te nesta ne najavleno da barem par dana radi jer znam da si naj jaci po mome mislenju ja ne umem skenirat niti sam ikada skenirao ako bi neko imao slicnu listu neka psale na pm bio bi zahvalan hvala svima ko hoce i maze pozdrav
imas pm

Последно уредено:
Ja nemam pravo da sudim ni tebe ni drugima..kako na ovom tako i na onom forumu...
I ovaj i onaj forum će funkcionisati bez mene i mog posta...Samo sam se javio kao kolegi...Niti sam te kritikovao niti sam te hvalio..U vezi onih postova...Ali volio bi da svatis ..
I opet ponavljam...neko će se ovome..
1. Obradovati
2. Zabrinuti
3. Nasmijati
Ja se nalazim pod tački 2...
A ti sad vidi ko je pod kojem broju od svih nas..
Pozzz...

DOUBLEPOST=1485682069][/DOUBLEPOST]
Ja nemam pravo da sudim ni tebe ni drugima..kako na ovom tako i na onom forumu...
I ovaj i onaj forum će funkcionisati bez mene i mog posta...Samo sam se javio kao kolegi...Niti sam te kritikovao niti sam te hvalio..U vezi onih postova...Ali volio bi da svatis ..
I opet ponavljam...neko će se ovome..
1. Obradovati
2. Zabrinuti
3. Nasmijati
Ja se nalazim pod tački 2...
A ti sad vidi ko je pod kojem broju od svih nas..
Pozzz...
i dont care

Последно уредено:
international

JEDNO PITANJE gde da skinem ovaj scanner by salezli da probam i sa ovim scenero inace sa denisov scener cisto gublenje vremena ,sta ti velis prijatelju ti si poznat sa ovim stvarima aj molimte pomozi,da stalno ne budem trazio liste .

puno pozz prijatelju.

Molim administratora da proveri zasto ne mogu slat poruke licno clanovima,da ne postiram javno pitanja

lomsinov scaner gjde mozes ubaciti proxije je ok scaner ,napravis sam sebi combo ,ubaci sta ti padne napamet ,i to je to ,

Ne e do skenerot be batka do zajreto e sto go stavas u skenerot
international

JEDNO PITANJE gde da skinem ovaj scanner by salezli da probam i sa ovim scenero inace sa denisov scener cisto gublenje vremena ,sta ti velis prijatelju ti si poznat sa ovim stvarima aj molimte pomozi,da stalno ne budem trazio liste .

puno pozz prijatelju.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom