Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Hoće li neko da da pass za zip datoteku MAC Scanner by Revolution
Sto ce ti e toj skener, mislis deka so nekoj "poinakov" skener podobro se naogaat listite:)
Izraboten vo VB iskoristil 2 glavni aplikacii od Denis, mac generator i skener. Vsusnost kopija so drug dizajn :).

Dobro vece...ko ima volje da mi da korejska lista sa kanale kao mnet, sbs, mbc kbs itd. Puno hvala unapred.
Kceri treba zbog kpop-muzika.

ti si im pokazao smjer a oni te slusaju evo za pocetak 10 mac adresa za ovaj server a za sat vremena idu sve znaci kraj ende
00:1A:79:3A:0F:5D
00:1A:79:3A:12:63
00:1A:79:3A:15:48
00:1A:79:3A:0F:5D
00:1A:79:3A:12:63
00:1A:79:3A:15:48
00:1A:79:3A:2C:7B
00:1A:79:3A:2D:11
00:1A:79:3A:2D:B9
00:1A:79:3A:34:BF[DOUBLEPOST=1485463811][/DOUBLEPOST]tako ide za svaki drugi server hajmo sve unistiti

Bez_naslova.jpg

Kad skenirajte nek bude par tisuca a ne jedna dve al ste mi vi znalci, a od druga tita alat vrti ko profi
pola sata mi trebalo za to :angel:.Nemozete vi unistit koliko dsuki moze nac :D

dajte ljudi....vise....
ako vam ne trebaju ili ne znace liste nista,,,,
idite na facebook..instagram..ili gledaj parove..ili daj zeni kompmm..ili dajte sve jednome ili nekolicini da u miru gledaju...
sto to radite ...
a ti emirooooooo...sjeti se dje si bio prije godinu dana...
i kakav si znalac bio...
pozz

za 100-ti post jedna lista
http://s1.bostv.net/get.php?username=Vaha&password=Vaha&type=m3u[DOUBLEPOST=1485466411][/DOUBLEPOST]
dajte ljudi....vise....
ako vam ne trebaju ili ne znace liste nista,,,,
idite na facebook..instagram..ili gledaj parove..ili daj zeni kompmm..ili dajte sve jednome ili nekolicini da u miru gledaju...
sto to radite ...
a ti emirooooooo...sjeti se dje si bio prije godinu dana...
i kakav si znalac bio...
pozz
ja sam bio na sf forumu i ucio[DOUBLEPOST=1485467120][/DOUBLEPOST]kako je lako zaustaviti unistavanje listi bolje je unistiti 20 nego sve toliko od mene a ako budete za to da se sve unisti tu sam

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom