Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ma da sad se pokazalo da je ovo psihijatrija .... da ovdje nitko nema ni mrvicu morala niti ovi koji mole niti ovi koji objavljuju skenere za MAC
pandorina kutija je otvorena a za pola godina cete fino svi placati IPTV.
mozda je tako i bolje jer ni jedni ni drugi ne zasluzujete bolje....
jer vi koji naucite skenirati i nađete MAC liste za mjesec dana ce vam smetati da ostali imaju a o tome niste razmisljali
a vi koji ste dali zbog kompleksa malog falusa ostat cete bez jedinih stabilnih listi .....
ono sto je najgore ja i meni slicni kojih je mozda 5-6 smo kolateralne zrtve .....
nema veze ionako imam svoju placenu listu ali to je samo moj problem kao sto je je ovaj plac listi svaciji pa i moj....
neka vam je sa srecom .....
Torrente ne poznamo se ali sve stoji sta si napisao svaka ti rijec na mjestu tocno se zna ko je i gdje objavio skenere imenom i prezimenom.Ako su to htjeli da podijele mogli su ljepo na pm pa ko voli nek izvoli.Sad ce se naci neki i ispucat sve van i reci ti meni sta ce im skeneri a dogotit ce se to videces.Ja jedva cekam kad se lokoti pozatvore

Ljudi se ponašaju kao da su carevi.
Određuju ko smije skenirati a ko ne.
Određuju u svoje ime šta se smije objaviti a šta ne.
Određuju kome će udjeliti listu a kome neće.
Meni je drago što su ti skeneri i razni drugi alati objavljeni a ni to nije kraj priče, biće toga još. Na kraju ne razumijem zašto je pojedincima krivo, oni se šetaju po tuđim panelima, kopiraju na hiljade usera koji se nemogu naći skenerima. I dalje su nedodirljivi za obične smrtnike koji imaju glupe ts liste ali bar ne mole za njih.

malo ljudi mene pozna ja se druzim sa 4 ljudi sa svih foruma zajedno i sa njima ucim i rastem ....
jedno sam naucio a to je da bez dijeljenja nema mnozenja....
ali isto tako znam kad i gdje se odvija razmjena.....
NIKAD nisam dao na net listu koja nije javna -- uvijek javnu .... a to je dovoljno da pocetnici imaju taj dan sta za gledati....
ona traje dan ili par dana i neka se ljudi uce kopaju po groblju strimova....
i ja sam tako pa sam naucio....
a ovo sto se radi nema smisla .....vidi sta radi maxtv tj art blok.....nema skeniranja.....komplicirani useri...i da ne nabrajam dalje ....
cak i talijanski serveri blokiraju IP ....
neka bude tako a zapamtite sami ste si krivi....sta vi mislite da ljudi koji imju servere ne citaju sta se objavljuje na forumima......
i oni tocno znaju gdje da vas piknu da sve lanete ko u muriji vas dižu na istu foru....
njima je u cilju zaraditi a vi objavljujte i tražite....[DOUBLEPOST=1485203460][/DOUBLEPOST]malo ljudi mene pozna ja se druzim sa 4 ljudi sa svih foruma zajedno i sa njima ucim i rastem ....
jedno sam naucio a to je da bez dijeljenja nema mnozenja....
ali isto tako znam kad i gdje se odvija razmjena.....
NIKAD nisam dao na net listu koja nije javna -- uvijek javnu .... a to je dovoljno da pocetnici imaju taj dan sta za gledati....
ona traje dan ili par dana i neka se ljudi uce kopaju po groblju strimova....
i ja sam tako pa sam naucio....
a ovo sto se radi nema smisla .....vidi sta radi maxtv tj art blok.....nema skeniranja.....komplicirani useri...i da ne nabrajam dalje ....
cak i talijanski serveri blokiraju IP ....
neka bude tako a zapamtite sami ste si krivi....sta vi mislite da ljudi koji imaju servere ne citaju sta se objavljuje na forumima......
i oni tocno znaju gdje da vas piknu da sve lanete ko u muriji vas dižu na istu foru....
njima je u cilju zaraditi a vi objavljujte i tražite....

Тие скенери пред да се објават почнаа да кружат по турски форуми, еве зошто се пуштени.
.
qUqgw71.png

Канада
Код:
http://67.225.107.163:4022/status

Strahujete da ce nesto da stane. LOL
Vjerovatno ste culi za onu:
Um caruje snaga klade valja.
Ovo vase skeniranje je na princip brute-force ( bukvalan prevod bi bio sirova-sila ).
Ovi kod kojih um ne caruje valjaju klade, neki su toliko valjali da se umorili pa kupili i traktor za to.
Ovaj nacin "pronalaska" (kradje) listi na principu brute-force skenera "dobar" je jer posaljete mozak na pasu, al na toj livadi pase jos 100 drugih ovaca a i ovnova ali i po koja crna ovca :P
Sta cete vi da budete zavisi koga slusate da li ovna sa traktorom ili cete da ukljucite svoj mozak.
Nista nece da stane, lista ce da bude samo vise iz dana u dan.
Jedino ovi sto voze stare traktore boje sa da ih novija generacija ne pretekne jer im se vise ne da skenirati. Sjeli na mjenjac pa saltaju brzine pa sami sebe zadovoljavaju i sami sebi dovoljni.
To je vec propaganda za ove sto tek pocinju, pa ko vama moze da kaze sta smijete a sta ne, pogotovo ako oni to isto rade.
Код:
http://two-brothers.dyndns.tv:8000/get.php?username=15idriz2&password=15idriz2&type=m3u[\code]

Последно уредено:
torrente je u pravu...nitko ne razmislja dugorocno...
ako netko zeli znati on uci polako kako doci do liste za gledati..mjenja svoje zanje sa nekim u koga ima povjerenja.....
ovako svatko ima alat za skeniranje..nitko ne uci...sve je na gotovo...
kad se sve iskenira i bude javno ...gotovo je...nitko ne uci...i na kraju svi imaju, te se zatvori ducan....
svi gube..i oni koji zele imati neku listu za gledanje i oni koji skeniraju...
ali sve je kriva bahatos i hvalisanje i svadja medju vama gore....svi vi znate odakle je ovo sve pocelo..i znate da nije ovo od jucer...pretpostavili ste da ce doci do ovoga..
i da...sve vise talijanskih servera blokira...to se najvise vidi u posljednjih mjesec dana...

Ovo vase skeniranje je na princip brute-force ( bukvalan prevod bi bio sirova-sila ).
Ovi kod kojih um ne caruje valjaju klade, neki su toliko valjali da se umorili pa kupili i traktor za to.
Ovaj nacin "pronalaska" (kradje) listi na principu brute-force skenera "dobar" je jer posaljete mozak na pasu, al na toj livadi pase jos 100 drugih ovaca a i ovnova ali i po koja crna ovca :P
Sta cete vi da budete zavisi koga slusate da li ovna sa traktorom ili cete da ukljucite svoj mozak.
Jedino ovi sto voze stare traktore boje sa da ih novija generacija ne pretekne jer im se vise ne da skenirati. Sjeli na mjenjac pa saltaju brzine pa sami sebe zadovoljavaju i sami sebi dovoljni.
To je vec propaganda za ove sto tek pocinju, pa ko vama moze da kaze sta smijete a sta ne, pogotovo ako oni to isto rade.
Код:
http://two-brothers.dyndns.tv:8000/get.php?username=15idriz2&password=15idriz2&type=m3u[\code]
v3ezR5a.png

Aj koj e najbrz:
WCzYYOL.png

Cela lista ne se .ts strimovi.

Код:
hahahah evo ponovo njih pa to je zastarelo imam 5g oni se tek sada dice smesno i sad imaju ping i misle da je to novo a to je od pre 2g i td uglanom par godina gazkate iza nas toliko

pa prije si mogao da istaliras aplikaciju ili odes na stranicu gdje su linkovi, ukljucis neki neki network snifer ili pogledas HTML source i isinifas strimove i gledas.
I onda je neko objavio URL helper i URL Snooper, Fiddler ...browseri omogucili debug mode i to je bio kraj besplatnog gledanja.
Pa nemojte biti smijesni,bas naprotiv, to je bio tek pocetak.

Ovo je bas super doslo vrijeme da se razabere i taj famozni Mac a poslije ko zna imat ce sta gledat , ti Duski1966 a i Torrente eto vi necete imat hajde bolan posaljite mi po jednu listu :);)

Код:
http://149.202.71.237:8000/get.php?username=ramazan&password=ramazan&type=m3u

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom