Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
nagovorili me da svratim ,evo i ja dajem.....meni vise ovo netreba..

sluzilo je godinu ipo.........nabavio sam novo.....

ovde je panel......

http://vlagor-iptv.com:8080/login.php

a ovo je unutra.......
Ok ljepo sto si svratio iako Denisa kritikujes sto svraca.Vidi Boki to svi imaju to ti mapu Crov dao ja to imam vec skoro godinu dana stoji isto to.Ali nije mi jasno zasto toga siromaha taj vlagor svi silujete pa ionaku mu server najslabiji ma ostavite momka na miru.Sad kad si vec i tu ona tvoja tvrdnja o skenerima ne stoji
iako meni poznata situacija ok nekima nije pa vjeruju.

Ok ljepo sto si svratio iako Denisa kritikujes sto svraca.Vidi Boki to svi imaju to ti mapu Crov dao ja to imam vec skoro godinu dana stoji isto to.Ali nije mi jasno zasto toga siromaha taj vlagor svi silujete pa ionaku mu server najslabiji ma ostavite momka na miru.Sad kad si vec i tu ona tvoja tvrdnja o skenerima ne stoji
iako meni poznata situacija ok nekima nije pa vjeruju.
Denis nije maloletan i zna kada se salim a kada ne za razliku od drugih koji me slabije poznaju.a kada pomenu Crowa ja i on smo bili i ostali prijatelji i bas se culi pre nekih par dana,iako je banovan na sf ja mu i pravio ovo..

http://upload.serbianforum.org/repository/Crow2/Crow2.mkv

,pravila su pravila i vaze i za mog rodjenog brata...tvrdnju o skenerima neznam na koju mislis......izneo ih vise......mada ne koristim nijedan.....

Последно уредено:
ima ovdeka mnogu rabota za moderatorite i adminite. treba mnogu luge da se ovde opomenat ako ne bar 2 3 pati i kaznuvani so opomeni banirani za sekogas na forumov.. fala pozdrav

Denis nije maloletan i zna kada se salim a kada ne za razliku od drugih koji me slabije poznaju.a kada pomenu Crowa ja i on smo bili i ostali prijatelji i bas se culi pre nekih par dana,iako je banovan na sf ja mu i pravio ovo..

http://upload.serbianforum.org/repository/Crow2/Crow2.mkv

,pravila su pravila i vaze i za mog rodjenog brata...tvrdnju o skenerima neznam na koju mislis......izneo ih vise......mada ne koristim nijedan.....
A je i ja sam kojim slucajem isto ostao vidis imamo nesto zajednicko crowa iako se on povukao i radi za svoj gust da sad ne cetiram sta je za vas rekao tamo ali manje vazno.Da si se manje salio a vise promatrao sad ti bind i sota nebi kolo vodili na forumu i banirali ljude sa jednim postom cim se prijave i mole listu

A je i ja sam kojim slucajem isto ostao vidis imamo nesto zajednicko crowa iako se on povukao i radi za svoj gust da sad ne cetiram sta je za vas rekao tamo ali manje vazno.Da si se manje salio a vise promatrao sad ti bind i sota nebi kolo vodili na forumu i banirali ljude sa jednim postom cim se prijave i mole listu

navedi jednog koga sam ja banovao....ili dvojicu......a ja cu slikom pokazati jesam ili nisam......cak i divaka sam molio da ne banuju na 116 niku jer sam se slatko smejao na njegove gluposti.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom