Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Poslana ti domaca lista nemoj ju ici skenirat po treci puta vam to javno napominjem svima kojima dajem jer ce ti stat i blokirat ce te to se odnosi i na druge poslusajte me i uzivat ce te[DOUBLEPOST=1483808744][/DOUBLEPOST]Jos dvije domace za slavljenike ZNACI DVOJICA JAVITE SE:angel:;)
GOTOVO ZA DANAS;)

Zahvaljujem dsuki1966

Radi, samo što je to sad malo teže naći skenerom. Meni to izgleda kao da pojedinci namjerno uništavaju, skeneri će brzo postati prošlost.
eq6xl0x.png
Ta lista se i dalje skenira. Samo treba znati:
ERD9cNP.png

PS: Lista poslata @rijecani

Последно уредено:
Последно уредено:
taj user je radio dvije godine ,i nije imao limit konkecije jer ga jedan lik u ultra web koristi ko izvor , sto ga nisi podjelio na pm ,ovako si ga upropastio stvarno ,sta se ovo desava ,to nema nigdje ,

Zato sto ja nemam 100 listi za deljenje kao ti, a inace da bi listu koju sam postavio neko mogao da vidi, mora da bude clan ovog foruma...

6 listi stalo sto sam vam podijelio ovih dana zbog jednog mangupa sto sam mu dao i isao on skenirat a napomenuo sam javno ne ju dirat.inace rekao sam mu na pm da mi se vise nikad u zivotu ne javlja
Javice ti se po drugom nikom nebrini ,ali da znas kad vrtis tako guzica sve ce se nadzje neko da ti stavi prstic.hehehehe:kuracc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom