Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Predlazem da si stvorimo jednu grupu od povjerenja i da si saljemo liste to je inace meni bozo predlagao ali nije stiglo dotle steta pa evo ako neko zeli mozemo si medusobno slati a ja cu poslati ljudima na pp one koje je bozo imao kod sebe na spisku koji mi je poslao ja ih osobno nepoznajem a nije ni on sve a ostale liste domace koje su manje znacajne se mogu dijeliti pojedincima na forumu kako bi imali sta gledati a ako lista se objavi javno nije ni bitno nema stete Bozo je u nekoliko ljudi sumnjao koji objavljuju liste po drugim forumima a ima i onih ovdje koji imaju svoje panele pa kad otkriju listu odmah je ugase ali taj spisak nisam dobila ali je govorio o sestero clanova otprilike. Evo ja cu poslati spisak pa vi bolje znate to bi trebao biti od povjerenja jer se vise poznate.

Lakse vam je da napravite vip i stavite tamo sve sto valja od listi,panela,alata .
A i lakse je nama da udjemo u vas vip nego da vam ulazimo u postu pojedinacno .
PS:
Zamisli kod Miguze i Dsukija koga sve mozes da nadjes u posti ,sve pozadinci i grlati ljudi ,imaju duboko grlo ,bariton bi mogli da pevaju,a mogli bi i u horu .
Dobili su tekst i note .
Sad kad puste glas.
E,pozdravio vas mustafasayar on je dirigent
Код:
http://home-tv.dyndns.tv:8000/get.php?username=mustafasayar&password=mustafasayar201522000&type=m3u

Последно уредено:
Ko dobio dobio tvviet jos dva userra od vijeta od poznatih sefova sa sf zanimljivo mozda i placaju nek idu van.

Vidiš ti kakvi su ljudi, ti podjelio 10 naloga a niko ni da se zahvali :eek:
Objavi namjerno kome si dao pa nek se sramote javno.
Drugi razlog što trebaš objaviti imena je da im i ja ne pošaljem listu, bilo bi im previše.
Treći razlog je da ne ispadne da lažeš da si nekom poslao :)
Drug meni ko se klanja vise nikad ne dobi listu mrzim dupelisce i ulizice.Kod mene drugi sistem vrijedi nego kod vas na SF.I KLANJAJ ME SE U SIREM KRUGU

i pitanje je dali ste podelili , ja sam video da je clan odnosno nas kolega INTERNATIONAL bio umesan u ovu temu , pa sam trazio od njega jer znam da bi poslao jedan TVVIET a mozda i vise njih podelio. a vi samo palite ljude
i klasirate ih vec neznam po cemu, dacemo ovom a necemo onom, ako ste vec otvorili temu onda za za sve neka vazi pravilo. ili pustite neke programe , panele ili neka uputstvas i objasnite ljudima kako se to radi neka
svako sam pokusa na svoj pc
VI BLAGODARAM

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom